Micro Ball Closure Ring

AOP

  • Maat
    0,8 mm
  • Balmaat
    2 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
-50%
1,95
0,98

Beschrijving

Klein maar fijn! Deze mini ball closure rings zijn ideaal voor tragus en helixpiercings, maar ook op andere plaatsen waar de meeste ringen veel te ruim zijn en net wat meer subtiliteit gewenst is. De ringen zijn van staal, hebben extra kleine diameters en worden afgesloten met een miniballetje van 2mm. Verkrijgbaar in 12 maten en twee kleuren: Zilver en Goud.
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
19970
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Chirurgisch Staal

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

3
Average: 3 (9 stemmen)

Cijfer

9 reviews

6,0
3
Prachtige piercing, maar helaas is de opening te klein waardoor ik hem er zelf niet in krijg.
2
Super mooie piercing alleen is het haast onmogelijk om in te krijgen! Het balletje valt er snel uit. Ik draag hem nu zonder het balletje en dat zit gewoon prima, maar daar kocht ik hem niet voor haha. Wel weer een snelle levering zoals altijd!
2
Ik heb het balletje tussen de ring gekregen (tip: gebruik een pincet om het balletje vast te houden), dus hier was ik heel blij om! Het juweel is erg mooi, alleen... het balletje valt er tussenuit. Ongeveer een uur nadat hij inzat viel hij plots uit. Na een tweede poging viel hij er na een tijd opnieuw uit. Heel lastig! Durf hem dus niet te dragen uit schrik om het balletje plots in te slikken.
2
Gekocht voor mijn helix piercing. Het balletje na een tijdje er uit gekregen, maar krijg de piercing helaas niet in mijn helix omdat de opening te klein is. Erg jammer, want het is een mooi ringetje!
2
Piercing gekregen, super goed verpakt en verder geen klachten, maar: hij is echt zelf totaal niet in te krijgen. Het zou makkelijker zijn geweest als er aan de zijkanten van de balletjes gewoon gaten zaten i.p.v groefjes. Erg jammer, kan hem dus niet inkrijgen en dus niet dragen :(

Pagina's

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.