Gevlochten Doorlopende Ring

Braided Continuous Ring
  • Maat
    1,2 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
3,95

Beschrijving

Geef je piercing een unieke look met deze piercingsieraden! Deze supermooie, doorlopende ringen zijn gemaakt van buigzaam chirurgisch staal. Het staal is onthard met behulp van een speciaal proces, waardoor de ringen met de hand open en dicht te buigen zijn. De ringen hebben een mooi vlechtpatroon met afgeronde uiteindes, zodat ze makkelijk in te doen zijn. Ideaal voor een avondje uit! Draag de ringen vanwege hun vorm echter niet een langere tijd in je piercings, om irritatie te voorkomen. Je kunt de ringen openen door de uiteindes zijwaards te buigen. Nadat je de ring in je piercing gedaan hebt, sluit je de ring door in tegengestelde richting te buigen.
  • Eenvoudig open en dich te buigen
  • Gevlochten chirurgisch staal
  • Verkrijgbaar in drie kleuren
  • Aantrekkelijk geprijsd
Artikelnummer: 
18962
Coating: 
P.V.D. Goud
Kleur: 
Goud
Materiaal: 
Chirurgisch staal

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.75
Average: 4.8 (2 stemmen)

Cijfer

2 reviews

9,5
5
Leuk ringetje! Hij was makkelijk te buigen en ook makkelijk in te doen ondanks de getwiste 'draden', had ik niet verwacht! Leuk ook dat 'ie net iets anders is dan de standaard septum ringetjes maar toch nog subtiel is.
4.5
It is easy to put on and off and looks really nice. It is very discreet and great during those days where you just don't want to wear a clicker. It's easier than a circular barbell anyway, I love it and I recommend it. It can get difformed a bit tho, so be gentle.

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.