Gevlochten Doorlopende Ring

Braided Continuous Ring
  • Maat
    0,8 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
3,95

Beschrijving

Geef je piercing een unieke look met deze piercingsieraden! Deze supermooie, doorlopende ringen zijn gemaakt van buigzaam chirurgisch staal. Het staal is onthard met behulp van een speciaal proces, waardoor de ringen met de hand open en dicht te buigen zijn. De ringen hebben een mooi vlechtpatroon met afgeronde uiteindes, zodat ze makkelijk in te doen zijn. Ideaal voor een avondje uit! Draag de ringen vanwege hun vorm echter niet een langere tijd in je piercings, om irritatie te voorkomen. Je kunt de ringen openen door de uiteindes zijwaards te buigen. Nadat je de ring in je piercing gedaan hebt, sluit je de ring door in tegengestelde richting te buigen.
  • Eenvoudig open en dich te buigen
  • Gevlochten chirurgisch staal
  • Verkrijgbaar in drie kleuren
  • Aantrekkelijk geprijsd
Artikelnummer: 
18960
Coating: 
P.V.D. Goud
Kleur: 
Goud
Materiaal: 
Chirurgisch staal

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4
Average: 4 (3 stemmen)

Cijfer

3 reviews

8,0
3
Hij is erg dun en er is weinig contrast met mijn blanke huid, waardoor hij amper zichtbaar is. Jammer!
5
Zeer fijntjes en mooi. Erg makkelijk in te doen en te buigen. Had verwacht dat hij iets dikker zou zijn, dus denk er over om de dikkere variant ook te bestellen.
4
Mooi subtiel en makkelijk in te doen. Super buigzaam inderdaad waardoor de vorm wel wat is vervormd bij het terug buigen. Ik heb de ring gewoon een paar weken gedragen en nergens last van gehad. Hij is ook nog niet verkleurd. Goede aankoop dus!

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.