Ball Closure Ring - Vast Balletje

AOP

Fixed Ball Closure Ring
  • Maat
    0,8 mm
  • Balmaat
    3 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
1,95

Beschrijving

Nooit meer dat balletje verliezen! Deze handige fixed ball closure ringen zijn gemaakt van buigzaam chirurgisch staal. Het staal is onthard met behulp van een speciaal proces, waardoor de ringen met de hand open en dicht te buigen zijn. Het balletje zit vast aan de ring, die kan je daarom nooit verliezen! Je kunt de ringen openen door de uiteindes zijwaards te buigen. Nadat je de ring in je piercing gedaan hebt, sluit je de ring door in tegengestelde richting te buigen.
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
18800
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Chirurgisch staal

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

2.1
Average: 2.1 (5 stemmen)

Cijfer

5 reviews

4,2
3.5
Ik had deze gekocht voor in mijn smiley. Helaas niet goed naar de maat gekeken. Nu draag ik hem met veel plezier in mijn oor. Ik denk dat je hem er niet te vaak in en uit moet halen i.v.m. verbuigen maar voorlopig zit bij prima!
1.5
Helaas was de piercing erg vervormd en meer eivormig dan rond. Ook het inbrengen ging niet heel gemakkelijk. Ik raad het niet aan als piercing voor neusvleugel.
3.5
Makkelijk in gebruik.
1
Had deze piercing besteld voor in mijn neusvleugel (7mm). Helaas brak het balletje al af voordat ik hem uberhaupt dicht kreeg. Jammer!
1
Ik raad deze niet aan voor in je neus. Of in ieder geval niet de kleinste maat. Het ringetje was helemaal verbogen. Ik kreeg hem niet meer dicht. Dus mocht je hem in je neus willen doen bestel dan een grotere maat.

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.