Curved Barbell

Curved Barbell
  • Maat
    1,6 mm
  • Balmaat
    4 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
5,95

Beschrijving

De onmisbare basics, maar dan in schitterend goud! Deze curved barbell heeft een dikte van 1,6 mm en beide balletjes zijn afschroefbaar. Gemaakt van chirurgisch 316L staal met een 24 karaats gouden P.V.D. coating en ideaal voor piercings op diverse lichaamsplekken!

Onze nieuwe collectie gouden sieraden komen met recht van de bovenste plank. Superhoge kwaliteit en voorzien van een slijtvast, echt laagje goud! Dankzij vernieuwde technieken is de gouden coating helemaal slijtvast. Dus geen goudkleurige coating die er na verloop van tijd afslijt, maar prachtige sieraden die hun glans en comfort blijven behouden. En natuurlijk staan we garant voor de kwaliteit wanneer je besluit je piercings in onze online shop te kopen!
Artikelnummer: 
22040
Coating: 
P.V.D. Goud
Kleur: 
Goud
Materiaal: 
Chirurgisch staal
Schroefdraad: 
Normaal Schroefdraad

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

3.5
Average: 3.5 (4 stemmen)

Cijfer

4 reviews

7,0
2
Ik vond een simpel model supermooi om te hebben. Ik vond de balletjes toch erg klein! 4mm, denk dat 6mm mooier is of eventueel bovenste balletje 4mm en onderste 6mm. Ook heb ik een te grote maat besteld. Dit omdat ik ooit 6mm te strak vond zitten, dus 8mm zat mij beter. Alleen omdat deze balletjes zo klein zijn ziet het er veel groter uit. Dus 6mm was denk ik beter geweest. En de kleur goud is niet zo mooi. Te donker en geel/oranje achtig. Echt goud is natuurlijk altijd mooier of het moet een soort brass vergrijsd goud zijn. Het kan zijn dat na een tijdje de kleur mooier word en minder heftig.
5
In de winkels kan ik nooit een kleine navelpiercing (6mm) vinden, hier wel! Hij is heel mooi en handig dat de balletjes eraf kunnen, maar ik laat ze er lekker op want het lijkt net echt goud. Hopelijk slijt de kleur er niet snel af..
2
Simpele navelpiercing. Vind de balletjes wel érg klein! De kleur goud is vrij hard en donker helaas... En mijn eigen fout, ook nog eens te grote maat besteld. Snap blijkbaar niet helemaal hoe ik het moet opmeten met zo'n gebogen staafje... Gelukkig kunnen beide balletjes eraf geschroefd worden en kan ik ze op mijn huidige staafje schroeven!
5
Heb er twee in mijn navel. Blijven supergoed zitten en zien er mooi uit!

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.