Labret Retainer

Gorilla Glass

Labret retainer
  • Lengte
    8 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
7,95

Beschrijving

Now you see em, now you don't! Supercomfortabele labretretainer van Gorilla Glass, gemaakt van kristalhelder boorsilicaat glas. Hypoallergeen en lichaamsvriendelijk, hierdoor zijn deze retainers ideaal voor pas gezette of net opgerekte piercings. De retainer draagt ontzettend comfortabel en is een stuk minder zichtbaar dan een metalen piercingsieraad. Voorzien van een klein plaatje aan de achterzijde wat tegen de binnenkant van je lip rust. Deze retainer wordt geleverd met een silicone o-ring om de retainer op zijn plek te houden.

Alle Gorilla Glass producten zijn volledig handgemaakt.
Merk: 
Gorilla Glass
Artikelnummer: 
45881
Kleur: 
Transparant
Materiaal: 
Glas

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4
Average: 4 (13 votes)

Cijfer

13 reviews

8,0
5
Ik heb deze gekocht in maat 1,6mm om mijn medusa piercing mee te stretchen. Was perfect gelukt en ging vrij gemakkelijk omdat het juweeltje heel glad is. Ik beveel dit zeker aan om een lip piercing te stretchen en zal de volgende maten uiteindelijk ook kopen :)
4
Ik heb deze retainers in 1,2mm en 1,6mm besteld om mijn oorlellen in kleine stapjes te kunnen rekken met een mooi glad materiaal. Ik draag nu de 1,6mm en ze bevallen erg goed. 2mm en 2,5mm zijn al onderweg!
5
Ik heb deze gekocht in 2mm en 2,5mm en 3mm. Ik wil mijn labret stretchen naar 8mm. Vind ik erg mooi. Met deze pinnetjes kun je perfect stretchen!!
4
Van de 2mm labret hebben wij 2 paar en van de 3mm hebben wij nu 2 paar. Kortom, lichaamsvriendelijk materiaal, goed schoon te houden en onopvallend wanneer je naar een grotere maat wilt.
4
Ik heb deze in 2,5mm en 3mm besteld omdat ik eigenlijk mijn lip wil stretchen. Tis een heerlijk materiaal, kun je mooi proper houden. I love it :) Jammer dat het rubbertje nogal opvallend wit is tegenover het transparante juweeltje.

Pagina's