Mini Bioplast Circular Staafje

Bioplast

Mini Bioplast circular barbell post
  • Maat
    1,2 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
1,95

Beschrijving

Op zoek naar meer comfort? Look no further! Deze rond gebogen staafjes van Bioplast zijn geschikt voor diverse piercings en hebben een dikte van 1,2 mm.

Bioplast is een kunststof die bijzonder comfortabel draagt in de meeste piercings. Het uiteinde van het staafje is voorzien van een licht schroefdraad, maar tap het staafje nog wel even voor met een metalen opschroefaccessoire of het Bioplast threading tooltje. Wil je het staafje nog wat inkorten? No problemo! Maak het staafje gewoon op lengte met een scherp mesje, voorzie het van een schroefdraad en klaar! Je ontvangt alleen het losse staafje na het bestellen van dit artikel, zonder balletjes of andere opschroefaccessoires.

Combineer deze staafjes met 1,2 mm balletjes of spikes uit ons assortiment, en stel zo je eigen sieraad samen.

Balletjes en spikes voor 1,2 mm staafjes
Merk: 
Bioplast
Artikelnummer: 
16011
Kleur: 
Transparant
Materiaal: 
Bioplast
Schroefdraad: 
Normaal Schroefdraad

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.333335
Average: 4.3 (12 stemmen)

Cijfer

12 reviews

8,7
5
Super fijn ringetje!
5
Ik heb deze gekocht in een 8mm. Ik vond hem echter net wat te groot dus heb ik hem kleiner gemaakt en om er een nieuw schroefdraad erop te maken heb ik gebruik gemaakt van de "Bioplast threading tool". Nu zit hij bijna perfect! Nog even een klein beetje bijschaven. Ik ben er onwijs blij mee eens wat anders dan alleen een staafje met maar 1 balletje eraan.
4
Nog niet uitgeprobeerd maar ik wil 'm gebruiken om van een 10mm naar 8mm te gaan, dit staafje van bioplast is wat flexibel dus wie weet gaat dat werken! Als het is gelukt zal ik zeker een foto plaatsen.
5
Ik kan niet goed tegen metalen, dus bioplast is een goed alternatief. Het circular staafje (diameter: 8mm) gebruik ik voor mijn tragus. Ik heb mijn piercing voor het eerst zelf verwisseld, maar ik heb er helemaal geen problemen mee gehad. Ik kon de opschroefballetjes er makkelijk op krijgen en hij zit tot op de dag van vandaag nog steeds goed!
5
Ik draag deze in mijn septum, zodat ik hem indien nodig zó omhoog kan klappen. Doordat bioplast flexibel is draagt het heel comfortabel. Voordat je hem gebruikt wel even een paar keer een stalen balletje erop en af schroeven. Er zit schroefdraad aan, maar zo gaat het wat makkelijker.

Pagina's