Labret Stud

Labret stud
  • Maat
    1,6 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
2,95

Beschrijving

Piercing spare parts! Eenvoudig labretstaafje van titanium met een dikte van 1,6 mm. Dit is geen gewoon labretstaafje... Nee nee, deze labretstaafjes hebben een subtiele 4 mm disc aan de achterzijde, die bovendien ook nog eens mooi afgerond is. Draagt dus supercomfortabel in je lippiercing! Ideaal wanneer je enkel het staafje van je piercing wil vervangen. Of stel je toch liever je eigen sieraad samen? Kies dan voor onze bijpassende balletjes of spikes. Let op: je ontvangt alleen het losse staafje na het bestellen van dit artikel, zonder balletjes of andere opschroefaccessoires.
Artikelnummer: 
15006
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Titanium
Schroefdraad: 
Normaal Schroefdraad

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.5
Average: 4.5 (7 stemmen)

Cijfer

7 reviews

9,0
4.5
Ik heb ze gecombineerd met een industrial extension, en het ziet er super gaaf uit! Ik vond het platte kantje heel mooi afgerond en heb dus voor deze labrets gekozen in plaats van voor de stalen. Helaas heb ik me vergist in de maat en bleek bij het indoen dat ze iets te lang waren, dus heb meteen nieuwe besteld.
5
Helaas allergisch geworden voor staal, deze titanium labretten zijn een superoplossing. Merk niet eens dat ik ze in heb, zeer tevreden.
5
Mooi labretje met een fijn afgerond achterkantje. Handig dat hij er in veel verschillende maten is, zo is er altijd een die past!
4
Heel mooi labretje met mooie, afgeronde achterkant. Ik draag deze in mijn 2e lobe, achterstevoren. Het discje is echt mooi en ook wat dikker dan de chirurgische staal versie. Ben er erg blij mee! Alleen wel vrij prijzig.
5
Een fijn labretstudje. Geen scherpe randen en mooi glad afgewerkt. Het schroefkopje heeft geen scherpe punt en is daardoor prettig door je pierce te steken. Het schroefdraad werkt ook goed.

Pagina's

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.