Titanium Swarovski Cluster Labret

Titanium Swarovski Cluster Labret
 • Maat
  1,2 mm
 • Balmaat
  13 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
20,95

Beschrijving

Laat je piercing extra goed opvallen met onze Titanium Cluster sieraden! Deze labrets met inwendig schroefdraad hebben een dikte van 1,2 mm en zijn verkrijgbaar in diverse lengtes, ideaal voor allerlei piercings. De voorzijde is voorzien van een prachtige cluster met echt Swarovski kristal. Gemaakt van titanium van superhoge kwaliteit en voorzien van inwendig schroefdraad. Hierdoor heeft het staafje geen schroefdraad aan de buitenzijde wat het verwisselen een stuk comfortabeler maakt. Het accessoire is vanwege zijn unieke vorm wat lastiger vast te houden dan een standaard balletje, hierdoor kan het opdraaien ervan eerst enige oefening vragen. Het eindresultaat mag er daarna wel wezen, onze Swarovski Clusters maken gegarandeerd iets bijzonders van je piercings!
 • Geschikt voor diverse piercings, waaronder traguspiercings en helixpiercings
 • Gemaakt van topkwaliteit titanium
 • Unieke cluster sieraden met Swarovski kristal
 • Verkrijgbaar in verschillende lengtes
 • Totale afmeting cluster: 4mm x 13mm
Artikelnummer: 
61553
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Titanium
Schroefdraad: 
Inwendig schroefdraad

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4
Average: 4 (3 stemmen)

Cijfer

3 reviews

8,0
4
Echt een super mooi sieraad, maar wat een gedoe om die in te krijgen. Uiteindelijk gelukt met behulp van mijn man. Al was dat ook echt even een struggle.
4
Ik heb deze piercing in mijn conch zitten. Het duurde ongeveer 10 minuten om hem erin te krijgen, maar ik ben weg van het eindresultaat! De steentjes glimmen heel mooi!
4
Mooi sieraad, past mooi in de boog van mijn oorschelp. Het heeft me wel zeker een half uur geduurd voordat ik hem op het schroefdraad kreeg.