Snap Fit Ball Closure Ring

  • Maat
    3 mm
  • Balmaat
    5 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
5,95

Beschrijving

Snap! It fits! Speciale ball closure ring met een dikte van 3 mm. Deze snap-fit ringen zijn net een tikje anders dan de gebruikelijke ball closure ringen. De uiteindes van de snap-fit ringen hebben een klein deukje, waar je zonder al te veel moeite een egaal glad balletje in klikt. Zonder extra tools! Gemaakt van chirurgisch 316L staal en geschikt voor piercings op diverse lichaamsplekken.
Artikelnummer: 
20220
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Chirurgisch Staal

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.125
Average: 4.1 (8 stemmen)

Cijfer

8 reviews

8,3
4
Een fijne piercing voor in mijn tepel. De dikte en zwaarte zijn prettig. Een stevige ring dat gemakkelijk is in gebruik. Tevreden.
4
Good value piercing. The ball is very easy to fit in and remove with no tool.
4
Ik had ook moeite met 't balletje eruit krijgen en 't is me nog steeds niet gelukt om m terug te plaatsen. Los daarvan is het een fijn (septum)ringetje en zelfs zonder balletje raak ik 'm niet kwijt
3
Ik had deze besteld omdat ik dacht dat het makkelijker zou zijn dan een gewone bcr... Dat was niet helemaal het geval, het balletje was er onmogelijk tussenuit te krijgen, zelfs draaien ging niet. Uiteindelijk met hulp van wat tangetjes de ring ietsjes verbogen en nu is ie erg fijn in gebruik. Nog een pré; na al het gedoe met de tangetjes zit er nog geen beschadiging op!
4
Heb deze fijne gladde ring multi gebruikt (3 x 16); eerst als PA en 2 weken later als oorring (beetje groot, ik leek wel Zwarte Piet in 't wit). Balletje gaat er heel goed in en uit; ben 't toch verloren bij een van de wisselingen. Gelukkig passen ook andere balletjes.

Pagina's

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.