0 producten gevonden

Messing Piercings bij All Over Piercings

Ben je op zoek Messing piercings? Kijk dan snel verder op deze pagina. Wij hebben een diverse collectie met Messing piercings, waaronder Messing hangers en ear weights.

 

Wat zijn Messing Piercings?

Messing is een goudkleurig metaal wat een stuk voordeliger is dan echt goud en gecoat kan worden in verschillende kleuren. Ook kan messing gecoat worden met een laagje echt goud, zodat je een prachtig, verguld piercingsieraad hebt. Onze Messing Piercingsieraden zijn van de allerhoogste kwaliteit en laten je piercings er fantastisch uitzien.

 

Een greep uit ons assortiment

Wil je Messing Piercings kopen? Dan zit je goed bij All Over Piercings! Wij hebben de mooiste messing hangers, speciaal voor de piercings in je oren of om door een tunnel te dragen.Ook vind je hier schitterende Messing Piercing Weights, voor opgerekte oorlellen. Wij adviseren messing sieraden pas te dragen in een goed genezen piercing. In ons assortiment vind je een diverse keuze van verschillende Messing piercingsieraden. Kijk dus gauw of er iets van jouw voorkeur bij zit!

 

Piercings bij All Over Piercings

De allerbeste sieraden voor je piercings koop je natuurlijk bij All Over Piercings! Wij zijn expert op het gebied van piercingsieraden, tattooverzorging, piercing nazorg, haarverf en meer. Ook bieden wij unieke services, zo kunnen wij jouw bestelling ook discreet verpakken – als je dit wilt natuurlijk. Heb je vragen of advies nodig? Bel of Whatsapp ons op 06-40494149