Zonbescherming voor je tattoos: Extreme Sunblock!

8 jul 2014

De zomer is begonnen, en dat betekent natuurlijk weer een hoop zonnige trips in het vooruitzicht! Of je nu voor een paar weken naar een zonnig oord vertrekt of regelmatig op een terrasje te vinden bent, bescherming tegen de zon is noodzakelijk. Zeker wanneer je tattoos bezit. De Extreme Sunblock stick van Easytattoo is dan de perfecte uitkomst.

 

Tattoos en UV straling

Gedoseerd zonlicht kan goed voor je zijn. Je lichaam maakt door het zonlicht extra vitamine D aan en meestal zal je huid ook blij worden van een paar zonnestralen. De inkt van je tattoos zal het echter geen goed doen... UV straling zorgt er namelijk voor dat je tattoos sneller gaan vervagen. De straling van de zon breekt de inkt beetje bij beetje af waardoor je tattoo door de tijd heen contrast en kleur zal verliezen. En aangezien de meeste tattoo's een behoorlijke investering zijn geweest, is dat natuurlijk zonde! Bescherm je tattoo tegen de zon met behulp van een goede zonbescherming, zoals Extreme Sunblock van Easytattoo.

 

Zonnebrandcreme vs sunblock

Een goede zonbescherming is belangrijk, Bij de meeste drogisterijen zijn zonnebrandlotions en dergelijke te krijgen die je huid prima beschermen. Een getattooeerde huid is natuurlijk net ietsje anders... Het is natuurlijk de bedoeling dat je tattoo zo lang mogelijk mooi blijft. Daarom kun je je tattoos beter beschermen met een iets sterkere zonbescherming. Extreme Sunblock gaat een stap verder dan meeste lotions en cremes en houdt het grootste gedeelte van de UV straling tegen. Tot wel twee uur lang!

 

Verse tattoo? Uit de zon!

Heb je net een tattoo laten zetten? Dan is het natuurlijk superverleidelijk om deze tijdens de zomerdagen flink te laten zien. Toch is dat niet altijd een slim idee... Zeker niet op zonnige dagen. Houdt je net gezette tattoo zoveel mogelijk uit de zon en volg de nazorgadviezen van je tattoo artiest op. Je kunt pas met sunblock aan de slag als je tattoo helemaal genezen is. Heb je vragen of je twijfel je ergens over? Neem dan even contact op met je artiest.

 

Bestel Extreme Sunblock eenvoudig online

Extreme Sunblock kun je online bestellen in onze shop. Extreme Sunblock zit in een handige stick met 10 gram inhoud die perfect in je tas of koffer past. Ideaal, want zo kun je er altijd voor zorgen dat je de beste bescherming voor je tattoos bij de hand hebt! De Extreme Sunblock van Easytattoo smeert makkelijk uit, is watervast en beschermt tot wel 2 uur lang. De sunblock hydrateert daarnaast ook nog eens je huid en plakt niet. Het brede vlak van de stick zorgt er ook nog eens voor dat je je tattoo snel en makkelijk van de optimale zonbescherming kunt voorzien.

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de ingredienten van Extreme Sunblock? Neem dan gerust contact met ons op via 072-7370119 of info@alloverpiercings.nl