Vegan Nagellak van Little Ondine!

30 okt 2015

Update juli 2020: ons assortiment wisselt regelmatig, meerdere van de hieronder genoemde artikelen zijn niet meer in onze shop verkrijgbaar. Check onze website voor de nieuwste toevoegingen aan ons assortiment! 

 

Een nieuwe manier van je nagels lakken, zonder gedoe en zonder schadelijke chemicaliën. Tot voor kort kon dat nog niet, maar bij Little Ondine vonden ze het hoog tijd om nagellak een nieuw image te geven. Traditionele nagellak is natuurlijk fantastisch als je de tijd hebt om het zorgvuldig aan te brengen en te laten drogen, maar de geur en samenstelling zijn vaak alles behalve mild. Little Ondine heeft daarom een geweldige, nieuwe formule bedacht. De nagellak van Little Ondine is supermakkelijk aan te brengen, droogt snel, en bevat geen schadelijke chemicaliën. Little Ondine maakt het door de handige peel-off formule extra makkelijk om van kleur te veranderen en is daarom ideaal als je regelmatig je nagellak op je outfit aan wil passen. Need we say more? Ja, natuurlijk: want deze nagellak is niet getest op dieren en 100% vegan.

 

Samenstelling Nagellak

De vegan nagellak van Little Ondine is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten die niet schadelijk zijn voor je nagels. Natuurlijke hars, kleurpigment en water, dat is alles. En ook nog eens geurloos, dus het stinkt niet! Tenzij je traditionele nagellak lekker vindt ruiken, dan is dit misschien een puntje dat je gaat missen. Het voordeel van een geurloze nagellak is dat je niemand lastig valt als je tussendoor even een snelle touch up van je nagels wil doen. Of een compleet andere kleur wil aanbrengen.  

 

Handige peel-off formule, geen nagellakremover nodig!

Ben je de kleur op je nagels beu? Dan is het verwijderen van de nagellak echt supersimpel. Gewoon aan de zijkant een klein beginnetje lospeuteren en je kunt de hele laklaag in z'n geheel verwijderen. In de prullenbak ermee, klaar! Jawel, ook de glitterlakjes werken op deze manier, je hoeft je vingers dus niet meer in de nagellakremover te weken om je glitterlakje van je nagels te verwijderen. Switchen tussen kleurtjes wordt hiermee echt ontzettend makkelijk. En heel stiekem moeten we hier bij All Over Piercings toegeven dat het lospellen van de Little Ondine nagellak lichtelijk verslavend werkt. We hebben je gewaarschuwd! 

 

Hoe te gebruiken?

Het gebruik van Little Ondine nagellak is easy-peasy. Standaardregel: eerst naar het toilet! Lach maar, maar je zal niet de eerste zijn die na een mooie lakbeurt met de handen staat te wapperen omdat je tóch opeens moet. All set? Mooi.

Zorg er voor dat je nagels en nagelriemen vrij zijn van vet en olie. Dit is een nagellak op waterbasis, dus vet en olie zorgen ervoor dat je nagellak sneller los laat bij de randjes. 

Tip: Gebruik een klein beetje alcohol om je nagels extra goed te ontvetten, dat zorgt voor een betere hechting en zo blijft je nagellak veel beter zitten. Alles schoon? Breng dan bij voorkeur eerst een laag Little Ondine Secret (base en top coat in één) aan en laat deze drogen. Vervolgens breng je minimaal 2 tot 3 laagjes Little Ondine nagellak aan. Tussentijds wel even laten drogen natuurlijk, maar je zult merken dat deze nagellak veel sneller droogt dan traditionele nagellak, dus je bent alsnog zo klaar. Als finishing touch en voor dat extra beetje glans breng je een toplaag Secret aan, en klaar!

Liever een matte finish? Kies dan voor Little Ondine Silence matte topcoat, die geeft elke glanzende lak een mooie, matte finish.

Hou je nagels hierna minimaal 1 uur buiten bereik van water, en ga zeker 3 uur niet met je handen in warm water zitten. 

 

Kies je kleur!

Little Ondine is verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende kleuren. De basic Little Ondine nagellak is een reeks die bestaat uit mooie, goed gepigmenteerde en egale kleuren. De Little Ondine Advanced nagellak biedt je net wat extra's, waaronder lichte shimmernagellak of matte neon nagellak. De Little Ondine Premium nagellak gaat voor serieuze glitter & glamour, perfect als toplaag in combinatie met de basic kleuren of kies voor een superglanzende metallic kleur!  

 

Bestellen?

Ben je ook net zo enthousiast als ons geworden? Bekijk dan het complete assortiment Little Ondine nagellak online in onze webshop! En als je nog vragen hebt over de lakjes van Little Ondine, bel, mail of whatsapp ons dan gerust!

Telefoon: 072-7370119

Whatsapp: 06 4049 4149

Email: info@alloverpiercings.nl