Ringen voor je conchpiercing: Conch Clickers

9 sep 2020

Speciaal gemaakt voor je conch piercing: onze supermooie conch clickers! Makkelijk open en dicht te doen en dus heel simpel te verwisselen. En verkrijgbaar in heel veel verschillende uitvoeringen. Fijne artikelen die we voor jullie graag eens onder de loep nemen.

 

Klik, en het zit!

Een click ring voor je conch piercing heeft ontzettend veel voordelen. Het allerbelangrijkste is natuurlijk het gebruiksgemak. De click ringen zijn makkelijk in te doen en dicht te klikken, dus geen gedoe met wegschietende segmentjes of balletjes. Daarnaast zorgen de click ringen ervoor dat er ontelbaar veel nieuwe designs mogelijk zijn, waardoor je je conch piercing ook nog eens een prachtige look kan geven! Schitterende rijen met zirkonia's, of elegante figuurtjes... het kan allemaal. 

 

Echt, 18 karaats goud of chirurgisch staal van hoge kwaliteit

Voor een optimaal draagcomfort én een mooie look is het belangrijk dat onze conch clickers van de beste materialen gemaakt worden. In onze shop vind je onder andere conch clickers van spiegelglad gepolijst chirurgisch staal, ingezet met schitterende zirkonia's en met prachtige vormen. Wil je van je conch piercing een échte blikvanger maken? Dan zijn onze 18 karaats gouden conch clickers perfect! Gemaakt van glanzend, echt goud zodat je piercing een superclassy look krijgt. En ingezet met Swarovski zirkonia's of echte Swarovski topaas, geslepen in de allermooiste vormen. 

 

Onze favoriete conch clickers

Ons assortiment conch clickers wordt alsmaar groter, maar dat is ook niet zo heel gek als je ziet wat voor moois er allemaal verkrijgbaar is! Onze fabrikanten doen hard hun best om telkens weer de mooiste conch piercing sieraden samen te stellen, en wij zorgen er maar wat graag voor dat in onze shop terecht komen. Dit zijn een paar van onze favorieten:

18 Karaats Gouden Conch Clicker - Swarovski Zirkonia En Topaas Marquise Diamond

Conch Clicker - Zirkonia Princess Gems

Conch Clicker - Gezet met driehoekige Zirkonia

18 Karaats Gouden Conch Clicker - Swarovski Zirkonia Marquise En Gems

 

Ook zo'n zin om te shoppen gekregen? Check dan hier onze collectie conch clickers en geef je conch piercing meteen een heuse upgrade!

Vragen over onze shop of artikelen? Onze klantenservice staat voor je klaar!

Telefoon: 072-7370119 | Whatsapp: 06 4049 4149 | Email: info@alloverpiercings.nl