Onze 10 favoriete Halloween artikelen op een rijtje!

18 okt 2017

Update juli 2020: ons assortiment wisselt regelmatig, meerdere van de hieronder genoemde artikelen zijn niet meer in onze shop verkrijgbaar. Check onze website voor de nieuwste toevoegingen aan ons assortiment! 

 

1. Sugar Skull Oogschaduw Collectie van Concrete Minerals

Prachtige Sugar Skull kleuren krijg je met deze mooie oogschaduw kit van Concrete Minerals! Waarom is deze kit een van onze favorieten? Nou, omdat je met deze mooie set in 1 klap 6 prachtige oogschaduwkleuren in huis haalt. Perfect voor Halloween, maar natuurlijk doen deze kleuren het ook fantastisch op elke andere dag van het jaar. Je krijgt 3 bestaande Concrete Minerals kleuren en 3 exclusieve, Sugar Skull kleuren.

 

  

2. Goth White van Manic Panic

Foundation die aanbrengt als een crème maar met een poederachtige finish? Yep! Goth White van Manic Panic doet wat ie moet doen en geeft je huid een perfecte, witte en egale teint óf levert de beste basis voor je kleurige Halloween make-up creaties. 

 

3. UV Nep Bloed Gel van Paintglow

Je Halloween make-up wordt nóg enger met een flinke dosis nepbloed. En hoewel het meeste nepbloed een vrij vloeibare vorm heeft, is deze gel van Paintglow perfect voor het aanbrengen van allerlei bloederige make-up accenten. De gel-achtige textuur geeft een superrealistisch effect en blijft ook nog eens supergoed zitten. En het beste van alles is dat deze gel ook nog eens oplicht onder UV/blacklight!

Prijs per stuk: €2,50

UV Nep Bloed Gel van Paintglow bestellen

4. Vloeibare Latex van Paintglow

Ideaal voor het maken van allerlei nepwonden! Met deze vloeibare latex van Paintglow maak je realistische nepwonden en littekens. En ook nog eens supermakkelijk in gebruik! Breng de vloeibare latex aan in de vorm die je wil, laat opdrogen en maak eventueel compleet met een flinke dosis nepbloed. Done!

 

 

5. Dreamtone Foundation van Manic Panic

Je Halloween (of cosplay) make up creaties hebben natuurlijk een perfecte basis nodig. En die krijg je met de Dreamtone Foundation van Manic Panic. De Dreamtone Foundation is een vloeibare foundation die makkelijk aan te brengen is en oneffenheden wegwerkt. De foundation is prima zo te gebruiken voor een superwit effect of te mengen met je favoriete foundation om de gewenste, bleke toon te bereiken. Of meng het met een klein beetje pigment voor perfect zombie-groen, living-dead-grijs of welke andere kleur je ook maar wil!

 

6. Neon UV Haarkrijt van Paintglow

Geen zin in een hoop gedoe met blonderen en kleuren om een felle kleur te krijgen? Dan is haarkrijt ideaal! De haarkrijt van Paintglow geeft je haar supersnel een felle kleur mee die ook nog eens oplicht onder UV/blacklight. Ideaal om je spooky coupe goed te laten matchen met je outfit! En alle haarkrijt van Paintglow is uitwasbaar, dus met een beetje shampoo en warm water ben je zo van je haarkleur af. Verkrijgbaar in diverse UV kleuren! 

7. Funlenzen van Daily Edits en Crazy Lenses

Of je nu een creepy look voor 1 dag in het jaar wil of een die-hard Halloween fan of cosplayer bent, je kunt met onze funlenzen altijd goed voor de dag (of nacht) komen. Kies je favoriete kleur en be awesome! Te combineren met een geschikte lenzenvloeistof voor zachte contact lenzen of gebruik onze Max Optifresh vloeistof met lenzenhouder.

 

 

8. Liquid Latex Horror Make-Up Kit van Paintglow

Alles wat je nodig hebt om de meest gruwelijke horror make-up te creëren! Deze complete kit van Paintglow bevat 4 tubes Face Paint, 1 tube Nep Bloed Gel en 1 Liquid Latex, 1 penseeltje, 1 make up sponsje, een mixing palette en een tutorial guide. Alle make-up is klaar voor gebruik, je hebt dus geen extra water nodig om aan de slag te gaan. Met deze kit ben je in 1 klap klaar voor een flink avondje griezelen!

 

9. Cross Gloss van Manic Panic

Een ideale lipgloss in supertoffe kleuren en ook nog eens vegan! De Cross Gloss is een hoog gepigmenteerde lipgloss die niet plakt en makkelijk aan te brengen is. Verkrijgbaar in allerlei kleuren die je Halloweenlook absoluut compleet maken. En ok, de verpakking is natuurlijk ook awesome en helemaal in stijl met de rest van je outfit. Nog steeds een van onze favoriete Halloween must haves!

 

10. Little Ondine nagellak op waterbasis

Verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren, lief voor je nagels én supermakkelijk te verwijderen! De nagellak van Little Ondine is al een van onze dagelijkse favorieten, maar al helemaal tijdens Halloween. Je maakt namelijk de tofste nagelcreaties met deze nagellak, zonder dat alles meteen naar nagellak ruikt (want Little Ondine is geurloos). Maar het beste van alles? Little Ondine maakt hun nagellak op waterbasis, dus gooi al je gebruike brushes en andere nail art tools in een bakje warm water en ze zijn zo weer schoon! En uren wapperen tot alles droog is? Nope, ook dat hoeft niet, want deze nagellak droogt ook nog eens supersnel. LOVE.

 

 

Bonus: Halloween BEAM! Plugs

Omdat ze zo leuk en zo comfortabel zijn, moeten onze Halloween BEAM! plugs natuurlijk wel in deze blogpost. We hebben er hard aan gewerkt maar nu zijn ze eindelijk in onze shop te vinden! Verkrijgbaar in diverse, toffe Halloween designs die het altijd goed doen (want hey, everyday is Halloween!). Er schijnt zelfs een heus verhaal achter de Zwarte Kat plugs te zitten... niet zo heel lang geleden verscheen er elke nacht op hetzelfde tijdstip een mysterieuze, zwarte kat. De kat was zo zwart dat je haar in het donker nauwelijks kon zien, behalve wanneer ze zich uitstrekte en haar gele ogen een onheilspellende reflectie lieten zien. Ze knipperde drie keer met haar ogen, en daarna verdween ze weer, om vervolgend op elke nacht op hetzelfde tijdstip weer terug te keren... Anyway! Ze zijn allemaal natuurlijk fantastisch, dus zorg dat je ze in je piercingcollectie hebt!