Hoera, it's Alive! - Over onze nieuwe website

22 jun 2016

Okay, het is je natuurlijk allang opgevallen dat je favoriete piercingwinkel een nieuw uiterlijk heeft gekregen, maar stiekem is het een flinke verbouwing geweest! Na behoorlijk wat jaren gedraaid te hebben met onze vorige site, vonden we het hoog tijd voor een superdeluxe, nieuwe site die je shopervaring uiteindelijk nog beter gaat maken. Het eerste wat je ziet is waarschijnlijk onze huisstijl. Die hebben we lekker herkenbaar gemaakt, aangevuld met de welbekende Nozzman plaatjes. Ook kun je voortaan heel makkelijk switchen tussen een nederlandstalige of engelstalige versie van de All Over Piercings site. Maar dat is nog niet alles, onze site heeft een superuitgebreide make-over gehad en is flink verbeterd! Hoe dan? Vertellen we je graag meer over.

 

It's all in the details 

De kleine dingen, zoals goed kunnen sorteren op productdetails, dat vinden we belangrijk. Als je een plug, tunnel of andere piercing zoekt, dan moet je ook kunnen filteren op flares. Of op schroefdraad. En dat kan voortaan! Sterker nog, je kunt zelfs sorteren op verschillende manieren, zoals op kleur, of op materiaal, op maat, op prijs... etcetera. Daarnaast kun je vanaf nu ook heel simpel de nieuwste (of goedkoopste!) artikelen als eerste bekijken.

 

Zeg, wat heb je allemaal te bieden?

Gewoon, op 1 pagina alle productgegevens bij elkaar zien, dat wilden wij ook graag terug zien in onze nieuwe site. Onze productomschrijvingen zijn nog steeds net zo uitgebreid als je van ons gewend bent, maar de indeling is wat beter gemaakt zodat je alles zonder al teveel gedoe kunt vinden. De productfoto's hebben een nieuw, fancy jasje gekregen zodat je makkelijk alle details kunt bekijken zonder een overkill aan irritante pop-ups. En vanaf nu kun je nu ook heel makkelijk zien of jouw favoriere artikel verkrijgbaar is in andere kleuren. Lekker makkelijk switchen tussen de kleuren dus! Hebben andere klanten een artikel al beoordeeld? Dan zie je nu heel makkelijk wel cijfer onze klanten dat artikel hebben gegeven. En onderaan elk artikel kun je voortaan ook bekijken wat andere klanten nog meer kochten. Handig, want zo kun je nog beter de juiste keuze maken.

 

AOP in je broekzak

Ook mobiel moet onze site goed werken, en vanaf nu kan dat ook. Onze nieuwe site is zodanig opgesteld dat je ook via je tablet of mobieltje lekker makkelijk én overal kunt shoppen. We hebben onze opmaak zodanig opgesteld dat onze site zowel met een muisklik of met een wijsvinger makkelijk te bedienen is en ook de tekst op al je apparaten goed leesbaar is. En zo hoort het, vinden wij.

 

Je bestelling afronden is nu nog makkelijker!

Het bestelproces verdient zeker ook wat extra aandacht, vinden wij. Naast dat ons winkelmandje een flinke upgrade heeft gehad, is ook de checkout een stuk overzichtelijker geworden. Niet meer door verschillende pagina's heenklikken, maar gewoon, alle gegevens op 1 pagina zodat je snel en overzichtelijk je bestelling af kunt ronden. 

 

Reviews en selfies

Altijd handig om te weten wat andere klanten van een bepaald artikel vinden! Daarom hebben we onze reviews & selfies gedeeltes ook een remake gegeven en zijn ze voortaan nog beter te vinden bij elk artikel. Zo zie je meteen welk cijfer onze klanten een artikel geven. Uploaden is ook supermakkelijk, gewoon op de buttons bij de artikelen klikken en je kunt meteen aan de slag. 

 

Q & A

Een nieuwe site brengt ook flink wat vragen met zich mee, dus de meest gestelde vragen (en antwoorden, natuurlijk) zetten we hieronder op een rijtje.

Help, mijn oude account is weg!

Don't panic! Dat klopt helemaal. Helaas konden de oude accounts niet mee overgezet worden, dus je moet je even opnieuw registreren op de nieuwe site.

Maar, nu is mijn bestelgeschiedenis weg :(

Ook dat is helaas correct, aangezien je bestelgeschiedenis verbonden is met je (oude) account. Mocht je problemen hebben met het bepalen van de juiste maat voor je sieraden, neem dan even contact op met onze klantenservice! Uiteraard helpen we je graag verder en kijken we even voor je na wat je de vorige keer besteld hebt.

 

Keep on workin'...

Zijn we al klaar? Nope, nog lange niet! Achter de schermen sleutelen we nog steeds door aan onze site zodat je shopervaring alleen maar beter en beter gaat worden. Momenteel zijn we druk bezig met het verbeteren van de snelheid van de site en het oplossen van nog andere dingetjes. Heb je ergens vragen of opmerkingen over? Laat het gerust even weten, we waarderen de feedback van onze klanten enorm!

Je kunt All Over Piercings bereiken via:

Telefoonnummer: 072-7370119

Whatsapp:  06-40494149


E-mail adres: info@alloverpiercings.nl