Earparty Inspiratie - 5 Mooie Sieradencombinaties

8 May 2020

Het is weer tijd voor een nieuwe inspiratieblog! Deze keer zetten we 5 nieuwe earparty's voor je op een rijtje. Onze klanten weten hoe ze een oor-feestje moeten bouwen, dus hoog tijd om weer een greep uit onze ingezonden klantfoto's aan jullie te laten zien, mét de nodige oorbel en sieraden suggesties. Voor wie het fenomeen 'earparty' nog niet kent: een earparty is een verzameling van meerdere oorpiercings met daarin de meest waanzinnige oorbellen en piercingsieraden. Alles mag, dus laat je creativiteit de vrije loop! Ga voor een minimalistische look, of maak een statement met kleine en hele grote oorbellen gecombineerd. Of kies je toch liever voor een oorbel set in goud of roodgoud? Check de toffe foto's hieronder en laat je inspireren.

 

Onze Jewelled Click Ring met Swarovski Zirkonia is inmiddels een klassieker aan het worden. In deze mooie earparty combineert ze perfect met de andere piercings.

 

We <3 daith piercings! Subtiel, een klein beetje verstopt maar toch het stralende middelpunt. In deze mooie earparty zie je onze Small Lotus Daith Clicker in actie.

 

Nog een prachtige earparty, dit keer met onze goudkleurige Jewelled Click Ring met Swarovski Zirkonia in een helix piercing. 

 

Een (letterlijk) schitterende combinatie met onze Marquise Zirkonia in een rookpiercing! De Marquise Zirkonia wordt oorspronkelijk geleverd met een labretstaafje, maar zoals je ziet kun je ze perfect combineren met de andere internally threaded sieraden van All Over Piercings, zodat je zo je eigen sieraad samen kunt stellen.

 

Op dit mooie oor raak je haast niet uitgekeken... Onze Triangle Dots Cluster geeft de finishing touch aan de traguspiercing maar je kunt ook supergoed zien hoe tof onze click ring bedels eruit kunnen zien.

 

Op zoek naar nog meer earcandy? Check onze site voor de nieuwste oorbellenclick ringen en barbells.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op.

Telefoon: 072-7370119

Whatsapp: 06 4049 4149

Email: info@alloverpiercings.nl