Earparty Inspiratie - 5 Fantastische Oorbel Sets

5 jun 2019

De earparty is dé oorbeltrend van dit moment. Een earparty is een verzameling van meerdere oorpiercings met daarin de meest uiteenlopende oorbellen en piercingsieraden. Alles mag, dus laat je creativiteit de vrije loop! Ga voor een minimalistische look, of maak een statement met kleine en hele grote oorbellen gecombineerd. Of kies je toch liever voor een oorbel set in goud of roodgoud? Onze klanten weten hoe ze een oor-feestje moeten bouwen, daarom zetten we 5 mooie earparty inspiraties voor je op een rijtje, mét de nodige oorbel en sieraden suggesties! 

De Earparty van @sweetoldjohnson

Voor deze stijl zijn onze titanium cluster sieraden supergeschikt! Bovenin de oorschelp zie je onze titanium balletjes met Swarovski zirkonia en een titanium bloem met Swarovski zirkonia.

De Earparty van @anouksoll

Deze oorbel set laat een mooie combinatie van goudkleurige ringetjes zien. Als je deze look wil samenstellen, zijn onze goudkleurige click ringen met Swarovski zirkonia ideaal.

De Earparty van @ikbendo

Bij deze oorbel set zijn het de kleine details die de show stelen. De combinatie van ringetjes en knopjes werkt perfect. Onze goudkleurige tragus- en helixbarbells zijn ideaal om te combineren met oorbellen in allerlei stijlen.

De Earparty van @anouk.spenkelink

Clean & simple! Kleine, eenvoudige oorbellen geven je oor een subtiele maar toch chique look. Zilverkleurige oorbellen met geometrische vormen en Trinity tragus barbells zijn perfect voor deze stijl.

De Earparty van @daniellebubberman

Dots en steentjes! In dit oor zie je een toffe combinatie van meerdere ringen met steentjes en sieraden met kleine dots, in zilverkleur. Onze titanium dotted click ring schittert in de daith piercing. Onze jewelled click ringen en titanium dotted sieraden zijn perfect als je voor deze look wil gaan.

 

Op zoek naar nog meer oorbellen? Check onze site voor de nieuwste oorknopjes, oorhangers en ringen!

 

Heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op.

Telefoon: 072-7370119
Whatsapp: 06 4049 4149
Email: info@alloverpiercings.nl