De voordelen van inwendig schroefdraad

20 dec 2013

Heb je pas een piercing laten zetten of zitten je piercings al een tijdje op zijn plek? Vroeg of laat zul je dan toch na gaan denken over het verwisselen van je piercingsieraad. En vooral wanneer je zelf je sieraad gaat verwisselen, kan een sieraad met inwendig schroefdraad het wisselen een flink stuk makkelijker maken! 
 

Inwendig schroefdraad: wat en waarom?
Inwendig schroefdraad klinkt spannend, maar het komt er op neer dat het schroefdraad van het staafje verstopt zit in het staafje zelf. Het opschroefballetje is daarom voorzien van een klein staafje met schroefdraad wat je heel makkelijk in het staafje kunt draaien. Het enige wat in aanraking komt met je piercing, is het gladgepolijste staafje of ringetje, zodat het verwisselen van je piercingsieraad zo soepel mogelijk kan verlopen. En doordat je piercing niet aanraking komt met schroefdraad zal het de huid niet beschadigen en voel je er ook nog eens bijna niets van. Als je tijdens het verwisselen van je piercingsieraad ook nog eens gebruik maakt van een glijmiddel (bijvoorbeeld True Jelly), is het helemaal een piece of cake!

 

Internally threaded van Industrial Strength
Er zijn diverse piercingsieraden met inwendig schroefdraad op internet te vinden, maar bij All Over Piercings zijn we al jaren trouw fan van de piercingsieraden van Industrial Strength. Sure, een aantal van jullie zullen meteen opmerken dat er ook een ander prijskaartje aan deze piercingsieraden hangt, maar geloof ons, het is de prijs meer dan waard. De sieraden zijn gemaakt van allerhoogste kwaliteit chirurgisch staal of titanium en zijn perfect afgewerkt. Daarnaast ben je met de piercingsieraden van Industrial Strength verzekerd van een schitterende glans, jaren en jaren lang (we spreken uit persoonlijke ervaring).

 

Voor diverse piercings
Maar terug naar inwendig schroefdraad, of internally threaded, zoals het ook wel op z'n Engels vermeld wordt. De voordelen van inwendig schroefdraad zul je vooral merken zodra je je piercing van een nieuw sieraad gaat voorzien. Denk bijvoorbeeld aan een labretpiercing. De labretstaafjes van Industrial Strength hebben een afschroefbaar accessoire aan de voorzijde, maar ook een afschroefbare disc aan de achterzijde. Zo kun je er zelf voor kiezen op welke manier je je sieraad graag in wil doen, en het perfect gladde staafje met verstopt schroefdraad zorgt er voor dat je er nauwelijks iets van voelt. Schroef het discje weer terug op zijn plek, en je bent klaar! Geen centje pijn, een blije piercing en een schitterend, comfortabel piercingsieraad.

 

 

Ook bij rechte barbells, gebogen barbells of circular barbells bewijst het inwendige schroefdraad zijn nut. Net zoals bij een labretpiercing zal een compleet glad staafje of ringetje het indoen van je nieuwe piercingsieraad een stuk makkelijker maken. Wanneer het piercingsieraad op zijn plek zit hoef je alleen maar het balletje terug op zijn plek te schroeven en klaar!

Hoe dan ook, met een internally threaded piercingsieraad van Industrial Strength heb je gegarandeerd een kwalitatief en comfortabel piercingsieraad wat nog jaren mooi blijft!

Klik hier om onze complete collectie Industrial Strength piercingsieraden te bekijken