De 10 tofste Halloween artikelen uit onze shop

17 okt 2016

Update juli 2020: ons assortiment wisselt regelmatig, meerdere van de hieronder genoemde artikelen zijn niet meer in onze shop verkrijgbaar. Check onze website voor de nieuwste toevoegingen aan ons assortiment! 

 

1. Zombie Girl Oogschaduw Collectie van Concrete Minerals

Instant Zombie Glamour met deze mooie oogschaduw kit van Concrete Minerals! Waarom is deze kit een van onze favorieten? Nou, omdat je met deze mooie set in 1 klap 6 prachtige oogschaduwkleuren in huis haalt. Perfect voor Halloween, maar let's be honest: elke dag kan wel een beetje creepiness gebruiken met zulke toffe kleuren. Je krijgt 3 bestaande Concrete Minerals kleuren en 3 exclusieve, Zombie Girl kleuren.

 

2. Goth White van Manic Panic

Foundation die aanbrengt als een crème maar met een poederachtige finish? Yep! Goth White van Manic Panic doet wat ie moet doen en geeft je huid een perfecte, witte en egale teint óf levert de beste basis voor je kleurige Halloween make-up creaties. 

 

3. Pro Matte Oogschaduw van Concrete Minerals

Er staat oogschaduw, maar what's in a name? Laat je daar in ieder geval niet door beperken, want de Concrete Minerals Pro Matte oogschaduw is i-de-aal voor het aanbrengen van special effects. Je kunt de oogschaduw nat aanbrengen, mengen met een (vloeibare) primer voor preciezere details of droog aanbrengen voor mooie, geblende effecten. It's all good. 

 

4. Little Ondine nagellak op waterbasis

Verkrijgbaar in heeeel veel verschillende kleuren, lief voor je nagels én supermakkelijk te verwijderen! De nagellak van Little Ondine is al een van onze dagelijkse favorieten, maar al helemaal tijdens Halloween. Je maakt namelijk de tofste nagelcreaties met deze nagellak, zonder dat alles meteen naar nagellak ruikt (want Little Ondine is geurloos). Maar het beste van alles? Little Ondine maakt hun nagellak op waterbasis, dus gooi al je gebruike brushes en andere nail art tools in een bakje warm water en ze zijn zo weer schoon! En uren wapperen tot alles droog is? Nope, ook dat hoeft niet, want deze nagellak droogt ook nog eens supersnel. LOVE.

 

 

5. Dreamtone Foundation van Manic Panic

Je Halloween (of cosplay) make up creaties hebben natuurlijk een perfecte basis nodig. En die krijg je met de Dreamtone Foundation van Manic Panic. De Dreamtone Foundation is een vloeibare foundation die makkelijk aan te brengen is en oneffenheden wegwerkt. De foundation is prima zo te gebruiken voor een superwit effect of te mengen met je favoriete foundation om de gewenste, bleke toon te bereiken. Of meng het met een klein beetje pigment voor perfect zombie-groen, living-dead-grijs of welke andere kleur je ook maar wil!

 

6. Cross Gloss van Manic Panic

Een ideale lipgloss in supertoffe kleuren en ook nog eens vegan! De Cross Gloss is een hoog gepigmenteerde lipgloss die niet plakt en makkelijk aan te brengen is. Verkrijgbaar in allerlei kleuren die je Halloweenlook absoluut compleet maken. En ok, de verpakking is natuurlijk ook awesome en helemaal in stijl met de rest van je outfit. Halloween must haves!

 

7. Funlenzen van Daily Edits en Crazy Lenses

Of je nu een creepy look voor 1 dag in het jaar wil of een die-hard Halloween fan of cosplayer bent, je kunt met onze funlenzen altijd goed voor de dag (of nacht) komen. Kies je favoriete kleur en be awesome! Te combineren met een geschikte lenzenvloeistof voor zachte contact lenzen of gebruik onze Max Optifresh vloeistof met lenzenhouder.

 

 

8. Cobweb lipstick van Manic Panic en Ice Queen Liptint van Concrete Minerals

Ga je voor full on make up of hou je het bij een subtiele touch? Deze twee kleuren lipstick geven je meteen de perfecte look! Cobweb Lethal Lipstick van Manic Panic is een prachtige, zilverwitte lipstick met paarsblauwe iriserende shimmer. Ice Queen van Concrete Minerals heeft dit effect ook, maar lijkt net iets blauwer. Net alsof je zo onder het ijs uitgetrokken bent!

 

9. Semi-permanente haarverf

Of je nu voor een extra speciale, kleurig coupe gaat of een toffe kleur voor elke dag zoekt, met semi-permanente haarverf krijg je wat je wil. De kleuren blijven het beste zitten als je je haar eerst opbleekt, maar je kunt je haar natuurlijk ook prima een wat tijdelijkere kleur geven door de verf gewoon op je ongebleekte haar aan te brengen.



Semi-permanente haarverf bestellen

10. Glow Glitter van Manic Panic

Nog een Manic Panic artikel, maar mag zeker niet ontbreken bij je party-outfit! De Glow Glitters zijn ideaal om je look helemaal af te maken, maar het allermooiste is dat ALLE Glow Glitters oplichten onder blacklight. En ga je voor de Lazerdust glitter, dan heb je er meteen een toffe, glow-in-the-dark glitter bij. Breng ze aan met een beetje vaseline om je make up een extra touch te geven of sprenkel de Glow Glitter in je haar en hou ze op hun plek met een beetje haarlak. Done!