De 10 All Over Piercings bestsellers van 2016!

23 dec 2016

Update juli 2020: ons assortiment wisselt regelmatig, meerdere van de hieronder genoemde artikelen zijn niet meer in onze shop verkrijgbaar. Check onze website voor de nieuwste toevoegingen aan ons assortiment! 

 

2016 zit er alweer bijna op, maar voor we het jaar helemaal af gaan sluiten laten we nog een paar highlights uit onze shop zien!

 

Silicone Skin Eyelets van Kaos Softwear



Zacht, squishy en perfect om mee te sporten, slapen, zwemmen of om onder bijvoorbeeld je motorhelm te dragen. De Skin Eyelets van Kaos Softwear zijn en blijven jaar op jaar echte All Over Piercings favorieten. En de reviews liegen er niet om: ruim 300 reviews met een eindcijfer van maar liefst 9,5! De zwarte skin eyelets zijn onze meest verkochte eyelets, maar ze zijn natuurlijk verkrijgbaar in diverse kleuren.

Je vindt de Skin Eyelets van Kaos Softwear hier

 

Baardbalsem van Damn Good Soap

Een superfijne baardbalsem die je huid verzorgt, je baardhaar zachter aan laat voelen en jeuk helpt te verminderen! Alles wat een goede baardbalsem zou moeten doen. De geur van de Original Baardbalsem van Damn Good Soap is niet overheersend, maar lekker fris en houtig, perfect voor elke gelegenheid.

 

 

Zoutoplossing spray van Easypiercing

Makkelijk mee te nemen en altijd een zoutoplossing in de juiste verhouding bij de hand! De Easypiercing sprayflesjes van Médical Body Art zijn perfect voor de verzorging van je piercings. De flesjes hebben een handzaam formaat, zijn makkelijk in gebruik en door de afgesloten verpakking blijft je zoutoplossing altijd brandschoon. 

Je vindt de piercingsprays van Easypiercing hier

 

Tunnel Hoops - Feather

Mooie tunnel hoops voor elke gelegenheid, en voorzien van prachtige veertjes aan de onderzijde. De aanvullingen van onze Tunnel Hoops waren sowieso erg gewild afgelopen jaar, maar de Feather Tunnel Hoops bleken het meest gewild. Schitterende tunnel hoops die fantastisch staan in je opgerekte oorlellen en ze zijn ook nog eens prima als gewone oorbellen te dragen.

 

Red Red Wine nagellak van Little Ondine

Een klassieke kleur die het eigenlijk prima doet bij élke gelegenheid. En daarnaast is de nagellak ook nog eens gifvrij, supermakkelijk te verwijderen en helemaal geurloos! Red Red Wine van Little Ondine is nog steeds een van de populairste kleuren nagellak in ons assortiment. 

 

Goudkleurige Jewelled Navelpiercing

Basic maar toch met een chique uitstraling! Deze jewelled navelpiercings zijn voorzien van een prachtige, gouden coating en staan fantastisch in je navelpiercing. Met afschroefbaar balletje aan de bovenzijde en ingezet met een schitterend kristalletje aan de onderzijde. All-time favorites!

Je vindt de Jewelled Navelpiercings hier

 

Mandala Plugs

Als het op plugs en tunnels aankomt, doen de fancy sieraden met een mooie vintage look het altijd goed. Deze mooie Mandala Plugs met hun prachtige details staan geweldig in opgerekte oorlellen. En het fancy opaalsteentje maakt het geheel helemaal compleet. Past perfect bij elke gelegenheid!

 

Directions Haarverf in de kleur Silver

Zilver is hot in 2016! Dat hebben we gemerkt, want de potjes Silver van La Riche Directions waren bijna niet aan te slepen. De kleur komt perfect tot zijn recht op een geblondeerde, witte basis en geeft je haar een mooie, zilverkleurige gloed.

Je vindt Directions Haarverf van La Riche hier

 

Maniac Vegan Lip Tint van Concrete Minerals

Mooie, verzorgde lippen met de vegan Lip Tints van Concrete Minerals! En daarvan bleek te kleur Maniac de meest gewilde te zijn. Met een prachtige, dieproze glans en een zachte, pepermuntachtige formule is deze Lip Tint zeker een favoriet geworden.

 

Vloeibare Castille Zeep van Dr Bronner

Handige zeep in een lekker grote fles, dat zou een goede, korte omschrijving kunnen zijn van Dr. Bronner's Liquid Castille Soap. Maar deze vegan alleskunner doet meer dan alleen 'maar' een zeepje zijn, je kunt er werkelijk álles mee schoonmaken! Je huis, je ramen, je haren, je huid, je vloer, je huisdieren... maar deze zeep is vooral zo populair omdat je er ook perfect je dreads mee kunt wassen. Het maakt je dreads lekker stroef, zodat ze goed blijven zitten. En daarnaast kun je er ook je getatoeëerde huid mee schoonmaken!