Click ringen: klik en het zit!

13 feb 2014

Misschien heb je ze een tijdje terug al eens voorbij zien komen, onze nieuwe Click Ringen. Sinds enige tijd zijn ze verkrijgbaar in onze shop en hebben we inmiddels diverse varianten in ons assortiment opgenomen. De eerste reacties waren al erg positief, en we durven nu gerust te zeggen dat de Click Rings hun plekje tussen de ball closure ringen en segmentringen hebben ingenomen. Hoog tijd om deze bijzondere piercingsieraden eens onder de loep te nemen, dus!

 

Een nieuw ontwerp

Click Rings lijken kwa uiterlijk nog het meeste op een segment ring. De click ringen sluiten echter niet door middel van een balletje of segmentje wat tussen de uiteinden van een piercingring geklemd moet worden, maar door middel van een handig middenstukje met een scharniertje. Het middenstuk blijft hierdoor aan de ring vast zitten wanneer de click ring geopend is, zodat je het niet kwijt kunt raken. En om de ring weer te sluiten hoef je het middenstukje alleen maar op zijn plek te klikken. Klik en klaar! Wanneer de click ring gesloten is, ziet de ring er mooi egaal uit.

 

Geschikt voor diverse piercings

Er zijn diverse varianten Click Rings verkrijgbaar die op hun beurt weer fantastisch zullen staan in verschillende piercings. De helemaal gladde, basic click rings zijn perfect voor piercings in diverse lichaamsdelen. Ze staan geweldig in je oorpiercings, maar doen het ook prima in lippiercings, tepelpiercings, helixpiercings of septumpiercings. De Click Ringen zijn verkrijgbaar in 1,2 mm en 1,6 mm en in diverse diameters, dus voor elk wat wils.

 

Fancy, of toch liever basic?

Het fantastische aan de Click Ringen is natuurlijk het feit dat ze het verwisselen van je piercingsieraad een heel stuk makkelijker maken. We begrijpen dat het daarom ook belangrijk is om voldoende verschillende soorten in huis te hebben zodat je volop kunt variëren. In onze shop vind je click ringen in allerlei verschillende uitvoeringen. We hebben click ringen met steentjes, zonder steentjes, in zilver, goud, zwart of roodgoud en daarnaast nog veel meer verschillende designs. Ook zijn er inmiddels click ringen beschikbaar voor piercings die een wat dikkere ring nodig hebben, dus volop keuze! Je vindt al onze click ringen hier.

 

Click Rings kun je dus gerust een nieuweling tussen de andere piercingsieraden noemen, maar wel eentje met inmiddels al een behoorlijke schare fans! In de tussentijd houden we nauw contact met de fabrikant en kunnen we jullie -hopelijk zeer binnenkort- weer een spiksplinter nieuw model aanbieden. Blijf dus zeker ons assortiment scherp in de gaten houden! In de tussentijd kun je onze gehele collectie Click Rings hier bekijken.