Minerale Oogschaduw - Swamped

Concrete Minerals

Beschrijving

Minerale oogschaduw van Concrete Minerals! Superhoog gepigmenteerd, verkrijgbaar in de meest waanzinnige kleuren en 100% vegan! De Minerale Oogschaduw van Concrete Minerals zit verpakt als losse poeder in een handig potje met schroefdop. Elke oogschaduw heeft een supermooie kleurafgifte en glittert prachtig. Breng de oogschaduw aan met een droge kwast voor een subtielere kleur of met een natte kwast voor een heftiger effect. Ook te gebruiken als eyeliner! De Electric Eye Primer (uiteraard ook 100% vegan) geeft je de perfect basis zodat je oogschaduw de hele dag lang perfect blijft zitten.
  • Verkrijgbaar in 50 verschillende, sprankelende kleuren
  • 100% vegan oogschaduw!
  • Minerale oogschaduw met prachtige shimmers
  • Perfect om jouw unieke look compleet mee te maken
Let op! Past vanwege het formaat niet door de brievenbus. Bij het bestellen worden er extra pakketkosten in rekening gebracht. De exacte kosten vind je in je besteloverzicht.
Merk: 
Concrete Minerals
Artikelnummer: 
83736
Kleur: 
Swamped

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

5
Average: 5 (1 stem)

Cijfer

1 reviews

10,0
5
Eigenlijk een kleur waarvan ik niet echt wist wat ik er mee moest, want ik heb voorheen nauwelijks groene oogschaduw gedragen. But it's so pretty! Dus proberen dan maar. Ook dit is een erg mooie, diepgroene kleur met mooie glans. Dekt goed, maar heeft wel echt een primer nodig om goed te blijven zitten. Toch een erg mooie kleur die ik onverwacht toch regelmatig pak.

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.