Little Ondine Nagellak - Morning Glory

Little Ondine

Beschrijving

De nieuwe manier van nagels lakken! Met de vegan nagellak van Little Ondine zeg je dag tegen schadelijke chemicaliën en nagellakremover. Het verwijderen van de nagellak is ook nog eens supermakkelijk: je pelt de nagellak gewoon van je nagels zonder dat je daar nagellakremover voor nodig hebt! Little Ondine is daarom de perfecte nagellak voor een avondje uit of wanneer je liever regelmatig van kleur verandert in plaats van dagen met dezelfde kleur rond te lopen. Little Ondine Nagellak is verkrijgbaar in diverse, toffe kleuren. De formule op waterbasis droogt supersnel en houdt je nagels daarnaast ook nog eens gezond. Gespot op de blog van de Groene Vrouw!

How to use: Was je handen en nagels grondig en maak ze goed droog. Gebruik eventueel een beetje alcohol om je nagels extra te ontvetten, zo blijft je nagellak langer zitten. Breng twee of drie lagen aan en zorg ervoor dat de nagellak tot een uur ná het aanbrengen niet nat wordt, dan bereik je het beste resultaat met Little Ondine nagellak.
  • Nagellak op waterbasis, gemaakt van natuurlijke, niet-schadelijke ingrediënten
  • Peel-off nagellak: makkelijk switchen van kleur zonder nagellakremover!
  • Gebruik Secret Top & Base Coat om je nagellak nog langer mooi te houden
  • 100% vegan en dierproefvrij!
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren
  • Inhoud: 10,5 ml
Merk: 
Little Ondine
Artikelnummer: 
83014
Kleur: 
Dark Turquoise

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

5
Average: 5 (1 vote)

Cijfer

1 reviews

10,0
5
Ik ben erg blij met deze nagellak. De nagellak is geurloos en ik vind het erg positief dat het geen troep bevat. Ik heb deze kleur in combinatie gekocht met de top/base coat. Heb de nagellak al bijna een week op en nog steeds zit nagenoeg alles er op. Echt een plus! Andere nagellak begint al snel ergens eraf te vallen en daar heb ik echt een hekel aan. Ook de dekking is prima, twee keer eroverheen en het is volledig gedekt. Wel is de nagellak gevoelig voor water. Ik heb het meteen getest en als je inderdaad te snel bv gaat douchen dan is de nagellak er snel af (erg makkelijk eraf te halen en je nagel is niet beschadigd). En als je de nagellak er langer op hebt zitten, dan begint het op een gegeven moment te reageren op het water en voel je bobbeltjes op je nagellak. Deze bobbeltjes gaan ook weer vanzelf weg! Dus dat is ook geen probleem. De nagellak is wel prijzig. Dit is ook de reden dat ik met één kleur ben begonnen. Als de prijs iets lager zou zijn, is het naar mijn mening perfect. Ik zou aanraden om de nagellak te kopen samen met de base/top coat. Ik denk dat daardoor de nagellak langer blijft zitten.

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.