Industrial Strength Professional Body Jewelry

Titanium Ball Closure Ring

Industrial Strength

Titanium Ball Closure Ring
  • Maat
    3 mm
  • Balmaat
    5,5 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
25,95

Beschrijving

The best of the best! Als je op zoek bent naar piercingsieraden van superhoge kwaliteit, dan zullen deze Industrial Strength sieraden je zeker bevallen. Deze 3 mm dikke ball closure rings zijn gemaakt van titanium en spiegelglad gepolijst zodat hij ook supercomfortabel zit. Ze zijn verkrijgbaar in diverse diameters. Gebruik een ringopener en ringensluiter om deze sieraden te openen en sluiten.
  • Prachtige ball closure ring voor je piercings
  • Handgepolijst tot een superglad, spiegelend oppervlak
  • Verkrijgbaar in diverse diameters
  • Topkwaliteit sieraad van titanium, met de handgemaakt in de U.S.A.
Let op: de Industrial Strength sieraden hebben een afwijkende maat en diameter in verband met de verschillen tussen het gauge en metrieke systeem. Wanneer je een bepaalde diameter bestelt, krijg je een iets afwijkende diameter geleverd. De aangegeven maten zijn afgerond op hele mm's. De werkelijke maat van het sieraad is 3,2 mm. Zie het onderstaande overzicht voor de exacte diameters.

11mm = 11,1mm
13mm = 12,7mm
14mm = 14,3mm
16mm = 15,8mm
17mm = 17,4mm
19mm = 19mm
22mm = 22,1mm
25mm = 25,4mm
Merk: 
Industrial Strength
Artikelnummer: 
70202
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Titanium

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

5
Average: 5 (4 votes)

Cijfer

4 reviews

10,0
5
Ik heb 2 van deze ringen gekocht (14mm/balletje 8mm) als tepelpiercing, snelle levering en super kwaliteit van Industial Strength. Super glad gepolijst, erg tevreden.
5
Betrouwbaar, je krijgt wat je verwacht snel en goed verzorgd! Persoonlijk vind ik het belangrijk om zeker te weten dat ik het juiste sieraad bestel en verkrijg qua materiaal en kwaliteit. Zeker voor intiem-piercings is dit van algemeen belang voor je gezondheid en een happy piercing. Wat ik tot nu toe besteld heb bij All Over Piercings kwam volledig overeen met wat ik wilde. Dus een tevreden klant. Als er ooit vragen zijn dan staat er ook een team klaar om je te helpen. Dus ook een persoonlijke benadering i.p.v. alleen maar een geautomatiseerde webmachinewinkel.
5
Gebruik deze als PA-piercing, niets om aan te merken!
5
Tsja, wat kan Industrial Strength nu daadwerkelijk verkeerd doen #Niets

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.