Zoetwater Parel

AOP

Freshwater Pearl
  • Maat
    1,6 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 19,95
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

Maak van je piercings echte sieraden met deze prachtige zoetwater parels. Deze gecultiveerde zoetwater parels doen er jaren over zich te vormen. Het parelmoer heeft een prachtige glans en tovert je piercingsieraden om tot echte juwelen. Geschikt voor 1,6 mm sieraden met inwendig schroefdraad. (Extra info: het schroefdraadje van het accessoire zelf heeft een exacte dikte van 1,2 mm en past op de 1,6 mm piercingsieraden van All Over Piercings met inwendig schroefdraad).
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
61206
Kleur: 
Wit
Materiaal: 
Titanium
Schroefdraad: 
Inwendig schroefdraad

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

5
Average: 5 (3 stemmen)

Cijfer

4 reviews

10,0
5
Heb deze parels nu al meer dan een jaar geleden gekocht voor mijn tepelpiercings. Al die tijd mee gedoucht, gezwommen, etc, en ze zien er nog steeds als nieuw uit!
5
Wat een mooie balletjes!! Ik raad wel aan om ze te blijven dragen. Had er 1 even uit gedaan en deze werd gelijk dof. Ze gaan glanzen als je ze draagt. Draag ze als tongpiercing en als tepelpiercing. Ze zijn onwijs mooi. Een aanrader voor iedereen.
5
Had normaal altijd acryl balletjes. Maar deze gingen steeds stuk. Na lang twijfelen toch maar de zoetwaterparel besteld en wauw!! Het liefst loop je de hele dag met je mond open. Zo mooi is hij! Ik heb de 4mm besteld. Omdat ik met 5mm wat bang ben dat hij tegen me tanden tikt. En ook al zijn ze klein. Ze vallen onwijs op!
5
Heel mooi balletje! Weer eens wat anders als andere balletjes. Heb normaal 5mm voor me tongpiercing, maar deze balletjes vallen wat groter uit. Heb die uiteindelijk terug gestuurd en toen de 4mm besteld. Heel blij mee!

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.