TattooMed After Tattoo

TattooMed

TattooMed After Tattoo
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 6,95
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

Vegan tattoo verzorging van TattooMed! Deze superfijne creme van TattooMed is ideaal voor de verzorging van je vers gezette tattoo. De creme bevat diverse verzachtende ingredienten die helpen bij de genezing van je tattoo en je huid bovendien ook nog eens goed verzorgen. Panthenol vermindert de jeuk en branderigheid terwijl de Vitamine E je huid een flinke boost geeft en goed soepel houdt. De creme sluit de huid niet af en vermindert bij regelmatig gebruik ook nog eens de korstvorming van je verse tattoo. Vrij van parabenen en niet getest op dieren!
  • 100% vegan tattoo aftercare!
  • Geschikt voor pas gezette tattoo's
  • Vermindert jeuk en branderigheid en stimuleert de genezing
  • Geschikt voor de gevoelige huid, vrij van parabenen
  • Smeert makkelijk uit en sluit de huid niet af
  • Met panthenol en Vitamine E
Let op! Past vanwege het formaat niet door de brievenbus. Bij het bestellen worden er extra pakketkosten in rekening gebracht. De exacte kosten vind je in je besteloverzicht.
Merk: 
TattooMed
Artikelnummer: 
58200

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.083335
Average: 4.1 (6 stemmen)

Cijfer

6 reviews

8,2
3
Ik geloof direct dat het top spul is voor je tattoo, helaas krijg ik er uitslag van waardoor ik na een dag gestopt ben met smeren.
1.5
Het idee van deze naverzorging is top, weinig ingredinten en geen gekke bestanddelen. Ik was alleen helaas een pechvogel die toch allergisch was :( M'n huid stond in de fik.
5
Fijn spul! Smeerbaar, trekt snel in, geen witte waas en plakt niet; ik ben fan!
5
Je eerste tatoeage. Je leest horror verhalen over wat er gebeurd als je je tattoo niet goed verzorgd de eerste paar weken. En dat wil je natuurlijk niet! Ik in ieder geval niet, dus heb mij eens goed verdiept in de verzorging van mijn mooie nieuwe permanente plaatje op mijn arm. 'Goed insmeren, maar dan wel met het juiste product!' las ik overal. Nee, vaseline kon je toch beter niet doen want.. bla bla.. en ook beter niet product X, want.. bla bla bla. 3 uur verder, vond ik dat ik wel genoeg gelezen had en zocht het perfecte spulletje voor op mijn nieuwe aanwinst. Bij dit artikel uitgekomen. Na het zetten van de tatoeage braaf beginnen met smeren. Elke dag 3x, in opdracht van de tatoeerder. Hij waarschuwde nog dat het kon gaan korsten, vervellen en jeuken. Nou.. uh.. ik heb er niet veel van gemerkt als ik heel eerlijk ben! Als het wat droog uitzag, gewoon weer lekker dit smeersel gebruikt. Als het begon te jeuken, de creme er weer opgedaan. Werkt perfect. Smeert goed. Geen jeuk of de vellen die van mijn arm hingen. Geen rare geurtjes. Echt top! Ik heb mijn eerste tattoo overleeft, zonder enige moeite. Hulde voor dit spul! :)
5
Heel fijn spul. Was op zoek naar vegan tattooverzorging en kwam bij Tattoomed. Het ruikt prettig, trekt goed in en heeft een fijne (vrij dunne) substantie waardoor het goed uit te smeren is.

Pagina's

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.