Jojoba Olie - Biologisch

Jojoba Oil - Organic
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 3,95
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

Jojoba is all you need! Fijne, verzorgende olie welke gewonnen wordt uit de zaden van de jojoba plant. Hoewel de naam anders doet vermoeden is jojoba olie is eigenlijk geen olie, maar een wassoort welke vloeibaar is bij kamertemperatuur. Hierdoor heeft het een extra vettende werking en laat het zich prima uitsmeren en inmasseren. Jojoba is voor allerlei doelen geschikt. Gebruik het in plaats van glijmiddel tijdens het stretchen, masseer er je droge huid mee of onderhoud er je mooie organic sieraden mee. Zelfs je droge haardos fleurt er van op!

Deze kunststof fles doseerpompje zit lekker vol met 30ml jojoba heerlijkheid. Let op! Dit artikel wordt alleen verstuurd via de pakketdienst. Dit brengt extra kosten met zich mee.
Artikelnummer: 
58020

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.805045
Average: 4.8 (218 stemmen)

Cijfer

218 reviews

9,6
5
Omdat ik na het gebruik van de Fix op mijn helende tepelpiercings enorm jeukende nipples overhield, (awkwarddd) ben ik overgestapt op deze Jojoba olie. Heerlijk verzorgend en een ideaal hulpje als je je sieraad verwisselt.
5
Heel fijne olie! Gebruik deze zeer regelmatig voor het inbrengen van sieraden.
5
Zeker een toevoeging aan mijn piercing en lobe verzorging! Lekkere geur en goede werking bij stretchen en na het stretchen voor een gezonde huid.
4.5
Echt fijn spul bij het stretchen!
5
Erg fijn spul en erg goedkoop als je ziet hoe lang je er mee doet!

Pagina's