Tapered Insertion Pin

Tapered insertion pin
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf
-50%
3,95
1,98

Beschrijving

De ideale stretching tools! Tapered insertion pin van spiegelglad gepolijst chirurgisch 316L staal, met een lengte van 50 mm. Insertion pins zijn het ideale gereedschap om je piercing mee op te rekken, of om het inbrengen van een sieraad eenvoudig en vrijwel pijnloos te laten verlopen. De insertion pins zijn aan het uiteinde voorzien van een komvormige uitsparing waar de meeste sieraden moeiteloos in passen, voor een zo vloeiend mogelijke doorvoer van insertion pin naar sieraad.
Let op! Elke pin is iets groter dan de aangegeven maat zodat het sieraad makkelijker doorgevoerd kan worden na het stretchen. Houd hier rekening mee als je gaat stretchen.
Artikelnummer: 
57100
Totale lengte: 
50 mm
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Chirurgisch Staal

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.474225
Average: 4.5 (194 votes)

Cijfer

194 reviews

8,9
5
Met deze kan je fijn en makkelijk stretchen. Ik gebruik hem al vanaf het begin en is echt een aanrader.
5
Ik ben blij dat ik uiteindelijk was overgestapt naar de insertion variant, veel fijner om je plug in te doen na het stretchen! Op grotere maten wordt hij een beetje lomp en zwaar.
3.5
Heel fijn dat hij er in 7mm is! Ik sla liever geen grote stappen over, dus op deze manier kon ik makkelijker van 6 naar 7 naar 8 mm (natuurlijk niet op de zelfde dag of zelfs in de zelfde maand). Ik heb hem net binnen gekregen en gebruikt, ging heel soepel maar omdat hij net iets groter is dan de 7 mm heb ik m er van achter in gedaan, en dan de nieuwe single flaired plug er op geschoven en dat werkt even goed zonder dat je groter dan nodig hoeft te strechen. Een beetje duur maar goede qualiteid dus ik ben tevreden!
5
Glad en zwaar. Kijk er naar uit om hem te gaan gebruiken.
5
Ik heb de 9mm gebruik zodat je niet gelijk van 6 naar 8mm hoeft te stretchen. Ging echt soepel echt een aanrader!!!

Pagina's