Tapered insertion pin

Tapered insertion pin
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 2,95

Beschrijving

De ideale stretching tools! Tapered insertion pin van spiegelglad gepolijst chirurgisch 316L staal, met een lengte van 50 mm. Insertion pins zijn het ideale gereedschap om je piercing mee op te rekken, of om het inbrengen van een sieraad eenvoudig en vrijwel pijnloos te laten verlopen. De insertion pins zijn aan het uiteinde voorzien van een komvormige uitsparing waar de meeste sieraden moeiteloos in passen, voor een zo vloeiend mogelijke doorvoer van insertion pin naar sieraad.
Let op! Elke pin is iets groter dan de aangegeven maat zodat het sieraad makkelijker doorgevoerd kan worden na het stretchen. Houd hier rekening mee als je gaat stretchen.
Artikelnummer: 
57100
Totale lengte: 
50 mm
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Chirurgisch Staal

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.468255
Average: 4.5 (189 votes)

Cijfer

189 reviews

8,9
5
Heb de 9mm gebruikt als tussenmaat zodat stretchen wat fijner ging en het ging top! Geen gedoe met tunnels en tapers meer!
5
Fijne taper, kon moeiteloos stretchen naar de volgende maat!
5
Erg mooie pinnen. Hierdoor ging het stretchen een stuk makkelijker dan dat het met mijn vorige tapers ging. Ook het inbrengen van het sieraad ging een stuk makkelijker door de uitsparing.
5
Ik heb de pin gebruikt om te stretchen van 20mm naar 22mm. Heel erg fijn, zo ik kon mijn single flared stalen tunnel in de pin doen met en hij zat meteen goed zonder onnodig veel pijn.
5
De 16mm tapered insertion pin voelt degelijk en goede kwaliteit. Best zwaar in gewicht, maar gelukkig is hij ook niet gemaakt om te dragen. Veel van mijn sieraden passen op deze insertion pin en ik denk ook dat ik er veel gebruik van zal maken.

Pagina's