Tapered Insertion Pin

Tapered insertion pin
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf
-50%
5,95
2,98

Beschrijving

De ideale stretching tools! Tapered insertion pin van spiegelglad gepolijst chirurgisch 316L staal, met een lengte van 50 mm. Insertion pins zijn het ideale gereedschap om je piercing mee op te rekken, of om het inbrengen van een sieraad eenvoudig en vrijwel pijnloos te laten verlopen. De insertion pins zijn aan het uiteinde voorzien van een komvormige uitsparing waar de meeste sieraden moeiteloos in passen, voor een zo vloeiend mogelijke doorvoer van insertion pin naar sieraad.
Let op! Elke pin is iets groter dan de aangegeven maat zodat het sieraad makkelijker doorgevoerd kan worden na het stretchen. Houd hier rekening mee als je gaat stretchen.
Artikelnummer: 
57100
Totale lengte: 
50 mm
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Chirurgisch Staal

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.479695
Average: 4.5 (197 votes)

Cijfer

199 reviews

9,0
5
Elke maat gebruik ik hem weer omdat het stretchen hiermee soepel en makkelijk is.
5
Vind 'm echt nice, heel glad met 't stretchen.
5
Heb met deze pin mijn oorlellen kunnen oprekken tot 8mm met gemak, terwijl m'n oorlellen erg stroef waren. Fijne aankoop, m'n oren zijn mooi opgerekt!
4
Hele soepele methode. Zeker het geld waard! Ik heb hem gebruikt bij de maten 7mm en 9mm omdat ik geen stappen oversla, en deze er wel in die maten is.
4
Gebruik ze tot nu toe (10mm) om te stretchen, prettig in gebruik in zowel de kleine ''beginmaatjes'' als in 10mm. Op naar de 20 ;-)

Pagina's