Lotus Eyelets - Bloodwood

Tawapa

Lotus Eyelets - Bloodwood
-+
Aantal & prijs is per paar
(Je ontvangt 2 stuks)
Vanaf
-25%
43,95
32,96

Beschrijving

Tawapa klassiekers, uitgevoerd in prachtig hout! Deze mooie Lotus Eyelets zijn gemaakt van bloodwood en zijn tot in de kleinste details uitgesneden. De Lotus Eyelets hebben een flinke front flare, maar dat is wat deze eyelets eigenlijk zo speciaal maakt. De flares vallen ruim over je oorlel heen waardoor de sierlijke details extra goed opvallen. Zo kan bijna niemand nog om je opgerekte oorlellen heen!
  • Handgemaakt van bloodwood
  • Double flared, je hebt geen o-ringen nodig
  • Prachtige, gedetailleerde piercingsieraden
  • Prijs per paar
Tawapa maakt haar sieraden met passie, bezieling en een geoefend oog voor detail. Wanneer je sieraden van Tawapa koopt, weet je zeker dat je sieraden van ontzettend hoge kwaliteit in handen krijgt. Ware stukjes kunst, volledig handgemaakt.
Merk: 
Tawapa
Artikelnummer: 
56166
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
Roodbruin
Materiaal: 
Hout
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

5
Average: 5 (5 votes)

Cijfer

5 reviews

10,0
5
EINDELIJK mijn lotus eyelets! Lang voor gespaard en ze zijn het 100% waard. Mooie kwaliteit, echte kunstwerkjes. Wat moeilijk in te brengen en uit te doen... maar wie mooi wil zijn...
5
Super mooie kwaliteit eyelets. Zitten ongelofelijk fijn, mooi tot in detail uitgewerkt en ze zijn niet eens zwaar om te dragen. Top aankoop! :D
5
Leuke plug, in het begin ondervond ik moeilijkheden om de plug aan te brengen. Eenmaal deze op zijn plaats zat, genoot ik in volle glorie.
5
Totally in love with my new plugs! Ze zijn prachtig in het hout bewerkt en van goede kwaliteit.
5
De beschrijving op deze pagina, van deze lotus eyelets, klopt helemaal. Wat zijn ze mooi en tot in detail uitgewerkt. Echt kleine kunstwerkjes zijn het. Ze zijn ook nog eens lekker licht, waardoor ze lekker zitten. Ik heb altijd moeite met het inbrengen, maar in dit geval koste het mij geen enkele moeite. Echt een aanrader voor mensen die iets aparts en moois willen.

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.