Lotus Drop Eyelets

Tawapa

Lotus Drop Eyelets
-+
Aantal & prijs is per paar
(Je ontvangt 2 stuks)
Vanaf
-25%
199,95
149,96

Beschrijving

Deze eyelets zijn bijna Tawapa-klassiekers te noemen... Prachtig bewerkte zilveren eyelets met een flinke front flare. Deze flare is eigenlijk datgene wat deze eyelets zo speciaal maakt. De flares vallen ruim over je oorlel heen waardoor de sierlijke details extra goed opvallen. Zo kan bijna niemand nog om je opgerekte oorlellen heen!

Prijs per paar.

Tawapa maakt haar sieraden met passie, bezieling en een geoefend oog voor detail. Wanneer je sieraden van Tawapa koopt, weet je zeker dat je sieraden van ontzettend hoge kwaliteit in handen krijgt. Ware stukjes kunst, volledig handgemaakt.
Merk: 
Tawapa
Artikelnummer: 
56110
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Zilver
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.67742
Average: 4.7 (31 votes)

Cijfer

31 reviews

9,4
5
They are the BEST!!!
5
Ik kreeg deze als kerstcadeautje, iets langer dan twee jaar geleden en kon ze een hele tijd niet dragen. Ik kreeg de tunnels door de flare gewoon niet in mijn oren (ligt aan mijn oren zelf hoor)! Eindelijk (twee jaar later) kunnen ze in! Ik draag ze bijna elke dag nu. Echt mijn allermooiste tunnels!
4
Ze zijn prachtig!! Echt m'n favoriete, ik draag ze bijna elke dag. Wel vind ik de flaire iets een de kleine kant (achter) Ik krijg ze net iets te makkelijk in en uit. Voor de rest super :-)
3
Ze zijn prachtig maar door de grote (achter) flare krijg ik ze onmogelijk in met mijn stugge lellen. Heb ze dus helaas nog niet kunnen dragen..
5
Het was liefde op het eerste gezicht! Ze zijn serieus echt zo mooi. Ik draag ze nu elke dag en ze zitten gelukkig ook erg comfortabel. Zeker het geld waard!

Pagina's