Red Tiger's Eye Plug

Diablo Organics

Red Tiger's Eye Plug
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 4,95

Beschrijving

Gun jezelf iets moois met deze prachtige Red Tiger's Eye plug van Diablo Organics! Deze stenen plugs hebben een mooie, rondgeslepen voorkant en zijn single flared, dus makkelijk in te doen. De plugs zijn superglad gepolijst voor een prachtige afwerking en optimaal draagcomfort. Single flared plugs zijn ideaal om te gebruiken nadat je net naar een nieuwe maat hebt opgerekt of iets minder flexibele piercings hebt. Gemaakt van prachtig steen met elk hun eigen, unieke patroon. Steen is een natuurproduct en de sieraden zijn met de hand geslepen. De kleuren en patronen kunnen onderling variëren. Elke plug is daarom echt one of a kind. Aan de achterkant zijn de plugs voorzien van een silicone o-ring die ervoor zorgt dat de plug niet uit je oorlel kan glippen. Superfijne sieraden, voor een prachtige prijs.
  • Prachtig natuurproduct, elke plug is uniek
  • Met de hand gemaakt
  • Single flared, dus makkelijk in te doen
  • Makkelijk schoon te maken met water en zeep
  • Prijs per stuk


Deze organic sieraden zijn volledig met de hand gemaakt. Daarnaast hanteert Diablo Organics het American Wire Gauge systeem als maatvoering. Hierdoor kan in een aantal gevallen de maat iets afwijken van de opgegeven maat. Lees hier meer over millimeters en gauges bij piercings
Merk: 
Diablo Organics
Artikelnummer: 
55135
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
Dark Red
Materiaal: 
Steen

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.9
Average: 4.9 (5 stemmen)

Cijfer

5 reviews

9,8
5
Ik draag deze in mijn inner conch punch. Heel fijn dat het zo netjes afgewerkt is zodat de steen mijn kraakbeen niet irriteert. Het draagvlak is voor mijn dunne oor precies goed.
5
Hele fijne en mooie plugs, ik draag ze in 4mm en ben er super blij mee! Na het lezen van de reviews heb ik bij bestellen ook gevraagd om een setje met mooie strepen en/of kleurverschillen erin. En aan die wens is zeker voldaan!
5
The tiger eye plug has lovely coloring and is very smooth.
4.5
PRACHTIGE plugs! Ik draag ze in 14mm en ze zijn vrij zwaar. Persoonlijk vind ik dit fijn maar wel iets om rekening mee te houden. Ik zou deze graag ook met een saddle fit aanschaffen.
5
Ik had gevraagd of ik misschien een paar kon krijgen waar veel streepjes door zitten en dat is helemaal gelukt. In bepaald licht zie je rode strepen, in ander licht zijn ze juist bruin. Heel mooi. Het draagvlak is niet absurd lang en ze zijn perfect gepolijst. Dikke aanrader!

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.