Peyote plugs

Quetzalli

Peyote plugs
-+
Aantal & prijs is per paar
(Je ontvangt 2 stuks)
Vanaf
-50%
119,00
59,50

Beschrijving

Laat je meevoeren naar de traditionele tijden van weleer! Prachtige peyote plugs van het merk Quetzalli. Als basis voor deze double flared plug is een omlijsting van catalox hout gebruikt met daarop een kunstwerkje in zilveren zetting. Het mooie, blauw/groene emaille is vormgegeven naar de vorm van een peyote cactus, welke een religieus sacrament is voor diverse volkeren in midden-Amerika. Mooie, aparte plugs en een echte aanwinst voor je opgerekte oorlellen.

Prijs per paar.

Quetzalli Jewelry maakt haar sieraden met passie en gevoel voor authenticiteit en traditie. Veelal wordt er samengewerkt met lokale, traditionele om zo de prachtigste sieraden te creëren. Met de handgemaakte sieraden van Quetzalli Jewelry haal je gegarandeerd kwalitatieve stukjes kunst in huis!
Merk: 
Quetzalli
Artikelnummer: 
54002
Draagbare lengte: 
11 mm
Kleur: 
Bruin
Materiaal: 
Hout
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.5
Average: 4.5 (6 votes)

Cijfer

6 reviews

9,0
3
Dit zijn zeker wel mooie plugs! Maar ik mis een beetje diepgang in het emaille. Op de foto lijkt het alsof ze veel meer hebben en dat ze een convexe vorm hebben, terwijl het eigenlijk gewoon een plat oppervlak is. Desalniettemin zijn het mooie plugs die het geld waard zijn! Maar mijn verwachtingen waren gewoon net dat tikkeltje anders.
5
Eindelijk de mooiste plugs uit de webshop aangekocht en wat zijn ze geweldig mooi, ze dragen fijn en ze zijn van zeer goede kwaliteit. Je ziet goed dat het een uniek stukje handwerk is daar er geen hetzelfde zijn. Na deze plugs gedragen te hebben ben ik fan van Quetzalli!!
5
Zelfs op 8 mm zijn ze ongelofelijk, zeker het geld waard! Ik kan hout normaal amper verdragen(stroef, vastzuigen) maar deze kan ik zonder problemen dagen dragen. Het is wel te merken dat het kwaliteit is.
5
Fantastisch mooie plugs met heel wat diepgang en prachtige details. Ze dragen geweldig en zijn een van mijn favorieten. Zeker en vast hun geld waard.
5
Superdupergeweldig mooi. Ik heb ze op 32 mm, helaas nog niet kunnen dragen omdat mijn oren net een halve week op 32mm zitten, maar ze voelen in ieder geval superzacht aan. Prachtig afgewerkt en exquisiet detail. Als je ze in het licht beweegt zie je de verschillende dieptes in van de groenige inlay, heel mooi. Geen goedkope aankoop, maar zeker het geld waard.

Pagina's