Hummingbirds

Quetzalli

-+
Aantal & prijs is per paar
(Je ontvangt 2 stuks)
Vanaf
-50%
115,95
57,98

Beschrijving

Wanneer 'gewoon' net niet mooi genoeg is... Deze prachtige kolibri plugs van het merk Quetzalli zijn gemaakt volgens de traditionele graveerkunsten uit de Chiapas streek in Mexico. De double flared plug heeft een barnstenen kern welke in een fijne ring van zilver is gezet. Dit is in zijn geheel in een catalox houten omlijsting geplaatst. In het barnsteen is een 3D tafereel van een kolibri (en bloemen bij grotere maten) gegraveerd met mooie, delicate details. De gravure en bijzondere lichtinval maken van deze plugs ware stukjes kunst. Een echte aanwinst voor je opgerekte oorlellen!

Prijs per paar.

Quetzalli Jewelry maakt haar sieraden met passie en gevoel voor authenticiteit en traditie. Veelal wordt er samengewerkt met lokale, traditionele om zo de prachtigste sieraden te creëren. Met de handgemaakte sieraden van Quetzalli Jewelry haal je gegarandeerd kwalitatieve stukjes kunst in huis!
Merk: 
Quetzalli
Artikelnummer: 
54000
Draagbare lengte: 
10 mm
Kleur: 
Bruin
Materiaal: 
Hout
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.714285
Average: 4.7 (7 votes)

Cijfer

7 reviews

9,4
5
16mm. Precies zoals het plaatje, een bloem/plantje en een kolibrie. Prachtig detailwerk, niet te geloven dat het hier om handwerk gaat. Dit is zijn prijs dubbel en dik waard. Het is echt een juweeltje voor mijn oren.
3
Prachtige plugs! Alleen één heel groot nadeel is dat ik allergisch voor het hout blijk te zijn en mijn oren hier iedere keer als ik ze in heb gedaan gaan ontsteken, met andere houtsoorten heb ik hier totaal geen last van.
5
Ondanks dat ik een kleiner maatje heb(13mm), is deze plug super qua details. Ik heb er al veel positieve opmerkingen over gehad! Ook fijn dat ik ze donderdagmiddag had besteld en vrijdagmiddag al in huis had. Ik heb een tijdje getwijfeld over deze aankoop gezien de prijs, maar ze zijn het meer dan waard!
5
Ik heb deze gekocht op 28mm en ze zitten echt super goed, ze vallen niet uit & ze zijn echt prachtig. Ik heb heel lang gewacht om deze te kunnen kopen op een degelijke maat & ik ben zo gelukkig dat ik er eindelijk mijn einddoel, en mijn favoriete plugs kan dragen!
5
Deze gekocht op 14mm, en ongelovelijk hoe mooi ze zijn zelfs op een kleiner maatje! ze zitten zo erg lekker, alsof je niets in heb, en het detail is bizar mooi, i love these baby's <3

Pagina's