Sono Houten Spiral

AOP

-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 5,95

Beschrijving

Prachtige houten spiral voor je opgerekte oorlellen! Deze mooie sono houten spiral is gemaakt van prachtig hout en laten je opgerekte piercings er waanzinnig uitzien. Het hout is mooi glad gepolijst en de spiral blijft door zijn vorm goed op zijn plek zitten. Prachtige sieraden die gegarandeerd op zullen vallen!
  • Gemaakt van sono hout
  • Licht en comfortabel
  • Perfect voor opgerekte piercings
  • Prijs per stuk
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
51252
Totale lengte: 
44 mm
Kleur: 
Donkerbruin
Materiaal: 
Hout

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.666665
Average: 4.7 (6 votes)

Cijfer

6 reviews

9,3
3
Erg mooie spiraal. Hou van de warme kleur en hij is erg licht. Helaas BRAK hij vrijwel direct toen ik hem (voorzichtig) in mijn oor stopte. Dit was nog voor ik kracht had gezet... Jammer.
5
Erg mooie spiraal. Super blij mee :D Ik liet hem alleen 1x vallen, gelukkig superlijm in huis :P ( wel breekbaar)
5
Hele mooie spiraal! Zit heel fijn en voelt licht.
5
Heel erg tof dit sieraad. Ik heb vaak het probleem met hout dat het mijn oren zo snel uitdroogt en dan gaat jeuken (smeren/olin helpt, maar vergeet ik vaak) maar met deze totaal niet! Super classy, stoer en comfortabel. Staan prachtig en krijg er veel positieve reacties op, ook van mensen die meestal wat minder positief over tunnels zijn!
5
ongelofelijk wat 'n sieraad. Ik heb er eerlijk gezegd geen woorden voor om te omschrijven wat voor sieraad dit is. ik vind dat het voor een groot gedeelte voor zichzelf spreekt. een niet alledaagse aparte vorm, echt iets wat je opgerekte oorlellen op doen vallen. ik zelf hou echt van donker sprekende kleuren. ze blijven goed zitten en zijn ontzettend licht in het dragen. maar niet zo licht dat je ze amper voelt zitten. toen ze net op de site kwam twijfelde ik heel erg of het wel iets zou zijn. dit heeft een paar dagen geduurd en heb ze toen toch maar besteld. gisteren besteld en zoals normaal vandaag binnen gekomen. en ze hebben mijn verwachtingen meer dan overtroffen. EEN ECHTE AANRADER VOOR IEMAND DIE EENS WAT ANDERS EN SPECIAALS WIL.

Pagina's