Sawo Houten Spiral

AOP

-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 5,95

Beschrijving

Prachtige houten spiral voor je opgerekte oorlellen! Deze mooie sawo houten spiral is gemaakt van prachtig hout en laten je opgerekte piercings er waanzinnig uitzien. Het hout is mooi glad gepolijst en de spiral blijft door zijn vorm goed op zijn plek zitten. Prachtige sieraden die gegarandeerd op zullen vallen!
  • Gemaakt van sawo hout
  • Licht en comfortabel
  • Perfect voor opgerekte piercings
  • Prijs per stuk
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
51250
Totale lengte: 
44 mm
Kleur: 
Roodbruin
Materiaal: 
Hout

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.875
Average: 4.9 (4 stemmen)

Cijfer

4 reviews

9,8
5
Zien er mooi uit en dragen comfortabel. Ook fijn dat ze zo licht zijn qua gewicht!
4.5
Heel mooi. Zitten heel fijn, wel even tricky om in te krijgen in het begin gezien ze vrij stroef zijn maar met een beetje olie kwam dat helemaal goed.
5
Geweldige spiral!! Zit heerlijk en absoluut geen last van zijn formaat met het dragen. Ook de kleur komt exact overeen met de foto. Zeker een aanrader!
5
bij deze kleur geld het zelfde als wat ik zei bij de donkerste en de lichtste kleur. dragen heel licht, maar niet zo licht dat je ze niet voelt. heel makkelijk in en uit te doen. alleen wel even de oorlellen goed insmeren met treu jelly of een ander glij middel of zalfje (ik zelf heb een zalfje) zodat ze goed door je oor glijden. ook deze middelste lichte kleur van de 3 is een echte aanrader. AAN TE RADEN ALS JE EENS IETS APARTS EN SPECIAALS ZOEKT.