Bone Tunnel

Bone Tunnel
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 2,95

Beschrijving

Prachtige basics voor je opgerekte oorlellen! Deze mooie Bone Tunnels zijn gemaakt van glad gepolijst been en supercomfortabel, een absolute must-have voor je piercingcollectie. De tunnels zijn double flared, je hebt dus geen o-ringen nodig om deze sieraden op hun plek te houden. Lekker licht en geschikt voor elke gelegenheid!
  • Gemaakt van buffelbeen
  • Perfect voor opgerekte piercings
  • Double flared, geen o-ringen nodig
  • Prijs per stuk
Artikelnummer: 
51135
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
Wit
Materiaal: 
Buffel Been
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.9
Average: 4.9 (5 stemmen)

Cijfer

5 reviews

9,8
4.5
Wou deze al heel lang bestellen maar had altijd een enorm schrik dat ik ze niet zou inkrijgen door de double flared. Maar ze zijn super goed in te brengen, je voelt ze niet zitten, dus zijn zeker niet zwaar. Super blij dat ik ze eindelijk heb gekocht. Ga er nog enkele kopen in het geval ik er mss zou verliezen.
5
Prima plug! Gemakkelijk in gebruik en zit er goed uit.
5
Zit heel lekker! Had de buffelhoornen al, deze zitten even goed.
5
Toen ik deze eergisteren bestelde wist ik eigenlijk niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Op de site staan natuurlijk al afbeeldingen van deze sieraad, maar je weet pas echt hoe het eruit ziet als je ze real live in handen hebt. Nou ik kan je zeggen dat ik 100% tevreden ben. Zijn mooi en fijn in en uit te doen, net als de rest van mijn sieraden die ik hier via deze site heb verkregen. En ze zijn ook fijn te dragen. Binnenkort zal ik ook de zwarte variant bestellen. Ook dit is een echte aanrader. Let wel op: op de site staan ze in de kleur spier wit op de foto, dit is in real live niet zo. Ik zou het zelf gebroken wit/ivoor kleur noemen denk ik. De kleur heeft ook wel een soort diepte. Alleen geen idee hoe ik dat uit moet leggen. Maar zeker het bestellen waard.
5
Ik was even bang dat deze tunnel er uit zou zien als plastic, maar ik ben blij verrast dat dat niet het geval is. Een mooie lichte tunnel met op 10mm een goed groot gat in het midden. De kleur is niet strak wit, maar heeft diepte en een lichte ivoor kleur. In één van mijn tunnels zit een klein zwart streepje waardoor ze zeker niet op plastic lijken. Ik ben er helemaal tevreden mee, deze zullen zeker een lange tijd mijn oren sieren.