Wood & Brass Lotus Plug

-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 5,95

Beschrijving

Handgemaakte plugs voor je opgerekte oorlellen! Deze mooie plugs zijn gemaakt van hout en aan de voorzijde ingezet met schitterend messing met een mooie antieklook. De ruime flare aan de voorzijde is voorzien van sierlijke details wat deze plugs hun prachtige uiterlijk geeft. De Wood & Brass Plugs zijn double flared, je hebt dus geen o-ringen nodig om deze sieraden op hun plek te houden. Prachtige sieraden die gegarandeerd iets moois maken van je opgerekte oren!
  • Gemaakt van hout en messing
  • Voorzien van prachtige details
  • Double flared, geen o-ringen nodig!
  • Prijs per stuk
Artikelnummer: 
51131
Draagbare lengte: 
7 mm
Kleur: 
Donkerbruin
Materiaal: 
Hout
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

3.9375
Average: 3.9 (8 votes)

Cijfer

8 reviews

7,9
4
Zeer mooie plug! Maar de flare is wel vrij groot. Zelf met jojoba olie had ik veel moeite om deze erin te krijgen. Maar het is me uiteindelijk toch gelukt!
2
Erg mooie plugs, zelfs op 10mm waren de details mooi. Helaas, na ongeveer twee maanden dragen vond ik het messing-gedeelte van de plug los in mijn bed. De lijm heeft blijkbaar losgelaten.
3
Flare voelt als 12mm bij een plug van 10mm. Heb ze gemeten en het verschil is bij mij idd 2mm op het dikste punt. Pijnlijk met inbrengen, maar ze zijn wel erg mooi. En ach verliezen doe je ze in ieder geval niet....
4.5
Superfijne plugs, op 10mm zie je de details goed. De flare is wat groot, de eerste keer had ik dus wel wat moeite met ze in mijn oren krijgen, maar ze dragen erg fijn.
5
Prachtige plugs! Passen perfect, blijven goed zitten, staan heel mooi!

Pagina's