Aurore Boréale Plug

-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 3,95

Beschrijving

Deze fancy plugs zijn met de hand gemaakt van glas en zijn aan de voorkant voorzien van een prachtige gloed die doet denken aan het Noorderlicht. (Ook wel bekend onder de naam Aurore Boréale.) Glas is een superfijn materiaal voor piercingsieraden, het is makkelijk te reinigen en erg comfortabel. Je moet er wel een beetje voorzicht mee zijn, want piercingsieraden van glas zijn breekbaar. Draag ze niet onder de douche en doe ze uit als je gaat slapen. De plugs zijn double flared, dus je hebt geen o-ringen nodig. Deze prachtige plugs zijn verkrijgbaar van 2mm t/m 30mm in vier verschillende kleuren.

  • Verkrijgbaar van 2mm t/m 30mm
  • Gemaakt van echt glas
  • Met schitterende Aurore Boréale gloed
  • Lekker laag geprijsd
Artikelnummer: 
47718
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
Zwart
Materiaal: 
Glas
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.65
Average: 4.7 (10 votes)

Cijfer

10 reviews

9,3
5
Omg, heb ze net binnen en kan nu al zeggen dat dit de meest comfortabele plugs ever zijn. Lekker zwaar, je oor beweegt ook lekker mee als je loopt, toppie!!!!
3
Mooie plugs. Ze zijn wel wat zwaar (14mm) en hellen naar voren.
4.5
Ik heb de grootste (30mm) en ben erg tevreden over het product. Ziet er goed uit! Moet zeggen dat ze wel erg zwaar zijn, 50 gr per stuk! Nu is dat natuurlijk een logisch gevolg van een stuk glas met 3 cm doorsnee in je oor, en ook iets waar ik specifiek naar zocht aangezien ik iets zwaars en glads wou na een lange tijd hout te hebben gedragen, maar houd hier wel rekening mee!
5
Very cute! Het effect is mooi en de flares zijn perfect. Glas is altijd fijn! En een zacht prijsje :) - 14mm
5
Ik heb deze plugs in 20mm gekocht. De flares zijn perfect van grootte en ze blijven goed zitten in mijn rekbare oren. De kleuren zijn in prachtig, krijg er veel complimenten over. Mooie plugs voor een prima prijs!

Pagina's