Bullethole

Gorilla Glass

Bullethole
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 14,95

Beschrijving

Deze robijnrode bulletholes van boorsilicaat glas zijn eigenlijk alles wat je nodig hebt... Hypoallergeen, licht en lichaamsvriendelijk. Ideaal tijdens het stretchproces, supercomfortabel voor de genezing van pas gezette piercings in de wat grotere maten en daarnaast ook nog eens supermooi als alledaags sieraad! Single flared, dus ontzettend makkelijk in te doen. De eyelets worden geleverd met een silicone o-ring om ze op hun plek te houden.

Alle Gorilla Glass producten zijn volledig handgemaakt.
Merk: 
Gorilla Glass
Artikelnummer: 
45206
Draagbare lengte: 
9 mm
Kleur: 
Ruby
Materiaal: 
Glas
Flare: 
Single Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

3.75
Average: 3.8 (4 votes)

Cijfer

48 reviews

7,5
5
Diep, donkerrood! Een prachtige kleur in het licht, als er geen licht op valt lijken ze bijna zwart, zo donkerrood zijn ze!
5
Mijn oren zijn erg gevoelig voor blow outs, dus ben ik blij dat ik deze tunnels heb gevonden. Ze zijn licht en super prettig om mee te slapen.
2.5
Deze tunnels zien er super mooi uit, al helemaal als er licht doorheen schijnt, ze passen bij al mijn outfits. Alleen zijn ze niet zo sterk, heb er eentje één keer laten vallen en er is meteen een hoek af.. Heel erg jammer.
5
Zit zo heerlijk en gemakkelijk in te doen!
5
Bulletholes vind ik altijd fijn om te dragen. Het grotere draagvlak is voor mij ideaal, want ik heb dat nou eenmaal nodig.

Pagina's