Bullethole

Gorilla Glass

Bullethole
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 9,95

Beschrijving

Deze zeeblauwe bulletholes van soda-kalk glas zijn eigenlijk alles wat je nodig hebt... Hypoallergeen, licht en lichaamsvriendelijk. Ideaal tijdens het stretchproces, supercomfortabel voor de genezing van pas gezette piercings in de wat grotere maten en daarnaast ook nog eens supermooi als alledaags sieraad! Single flared, dus ontzettend makkelijk in te doen. De eyelets worden geleverd met een silicone o-ring om ze op hun plek te houden.

Alle Gorilla Glass producten zijn volledig handgemaakt.
Merk: 
Gorilla Glass
Artikelnummer: 
45202
Draagbare lengte: 
9 mm
Kleur: 
Ocean
Materiaal: 
Glas
Flare: 
Single Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.526315
Average: 4.5 (19 votes)

Cijfer

19 reviews

9,1
5
Vrij lang draagvlak maar dit zijn nog steeds de fijnste tunnels die ik tot nu toe heb gehad. Heb ze dan ook in meerdere kleuren en maten.
5
Vrij lang draagvlak, maar zit prima! Prachtige kleur!
5
Besteld voor mijn conch, 6mm. Prachtig materiaal en hoge kwaliteit, lengte is ook prima. En natuurlijk mooi prijsje.
5
Prachtige kleur, en zit heerlijk! Het draagvlak is inderdaad wel wat groot.
5
Deze tunnels zijn tamelijk lang, en de geleverde O-ringen zijn iets losser dan ik graag heb. Dit zijn letterlijk de enige twee dingen die me ooit aan deze tunnels gestoord hebben. Het eerste went en het tweede is snel opgelost. De kleur is tof. Niet zo blauw als op de witte achtergrond, maar toch iets heel speciaals. En omdat het glas is, zijn ze licht, gemakkelijk in onderhoud en enorm lief voor oortjes die het wat harder te verduren hebben gehad. Huidproblemen, irritatie, downsizen, wondjes of gewoon een keitof sieraad voor alledag... De oplossing moet niet altijd saai witglas zijn.

Pagina's