Simple Plug

Gorilla Glass

Simple plug
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 8,95

Beschrijving

Supercomfortabel en ook nog eens ontzettend stylish: dat zijn de sieraden van Gorilla Glass! Deze single flared solid plug van Gorilla Glass is gemaakt van diep, kobaltblauw soda-kalk glas. Ideale plugs voor tijdens het stretchproces. De plugs worden geleverd met een o-ring om hem op zijn plek te houden. Tot en met 6 mm hebben deze plugs een subtiel afgeronde achterzijde, waardoor ze extra makkelijk in te doen zijn. Vanaf 7 mm is de achterkant wat vlakker, maar nog steeds met mooie afgeronde randen voor optimaal draagcomfort. Glas is een bijzonder mooi, glad en lichaamsvriendelijk materiaal en hierdoor ideaal voor vers opgerekte of pas gezette piercings.
  • Glazen plugs, ideaal om te dragen tijdens het stretch-proces!
  • Superglad afgewerkt
  • Single flared, makkelijk om in te doen
  • Handgemaakt door Gorilla Glass
  • Prijs per stuk>
Deze plugs zijn volledig handgemaakt. In sommige gevallen kan de maat hierdoor een heel klein beetje afwijken van de opgegeven maat.
Merk: 
Gorilla Glass
Artikelnummer: 
45007
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
Smoke
Materiaal: 
Glas
Flare: 
Single Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.583335
Average: 4.6 (30 stemmen)

Cijfer

30 reviews

9,2
5
Zoals altijd weer prachtig. Ik ben fan van Gorilla Glass. Deze grijze plugs komen net wat minder hard over dan zwart. Zitten fijn, ik kan er zelfs mee slapen.
5
Prachtige kleur. Zitten lekker.
5
Bought a 2,5mm plug. It looks a tiny bit different than the bigger sizes, for obvious reasons, but I love it even more than I expected. High quality stuff.
4.5
Altijd tevreden over Gorilla Glass; subtiele sieraden in een mooie kleur.
5
Gorilla Glass is gewoon liefde ♡! Super glad afgewerkt, draagvlak dat precies de goede lengte heeft en ze dragen dan ook heel comfortabel en licht. Kleur past bij vrijwel alles en is mooi diep. Door het lichtere randje lijken ze op 4mm trouwens een beetje op van die kraaloogjes.

Pagina's