Simple Plug

Gorilla Glass

-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 8,95

Beschrijving

Supercomfortabel en ook nog eens ontzettend stylish: dat zijn de sieraden van Gorilla Glass! Deze single flared solid plug van Gorilla Glass is gemaakt van diep, kobaltblauw soda-kalk glas. Ideale plugs voor tijdens het stretchproces. De plugs worden geleverd met een o-ring om hem op zijn plek te houden. Tot en met 6 mm hebben deze plugs een subtiel afgeronde achterzijde, waardoor ze extra makkelijk in te doen zijn. Vanaf 7 mm is de achterkant wat vlakker, maar nog steeds met mooie afgeronde randen voor optimaal draagcomfort. Glas is een bijzonder mooi, glad en lichaamsvriendelijk materiaal en hierdoor ideaal voor vers opgerekte of pas gezette piercings.
  • Glazen plugs, ideaal om te dragen tijdens het stretch-proces!
  • Superglad afgewerkt
  • Single flared, makkelijk om in te doen
  • Handgemaakt door Gorilla Glass
  • Prijs per stuk>
Deze plugs zijn volledig handgemaakt. In sommige gevallen kan de maat hierdoor een heel klein beetje afwijken van de opgegeven maat.
Merk: 
Gorilla Glass
Artikelnummer: 
45006
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
Ocean
Materiaal: 
Glas
Flare: 
Single Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.810525
Average: 4.8 (95 stemmen)

Cijfer

95 reviews

9,6
5
Mooi kleur. Gemakkelijk na het stretchen. Top.
5
Suuuper stretchers! Zitten fijn, ruimte is goed, kan er lekker mee slapen, oren raken niet gerriteerd en bovenal zijn ze heel mooi. Zeker aan te raden!
5
Ik heb ze al eventjes en kan met oprechtheid zeggen dat ik deze plugs het liefste draag. Ze schuiven mooi door het gaatje en zijn kraak helder van kleur. Ook krijg ik regelmatig een complimentje bij deze kleur. De doorzichtige O ringen raken alleen snel te groot en uit angst dat ik er een verlies heb ik o ringen die een halve maat kleiner zijn. 2,5mm. Hoe dan ook zijn ze super mooi! Ook als je pas bij 3mm bent :)
5
Ik heb zelf 3 mm, zitten super fijn, makkelijk in en uit te doen en ook makkelijk schoon te maken en te houden. Ook de kleur vind ik erg mooi, lekker fel, daar hou ik wel van ;-) Niks op aan te merken!
5
Mooie kleur en als het licht erin weerkaatst zijn ze echt fel. Dragen fijn, suuuper glad en ze zijn helemaal niet zo zwaar als je misschien bij glas zou verwachten.

Pagina's