Simple Plug

Gorilla Glass

Simple plug
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 8,95

Beschrijving

Supercomfortabel en ook nog eens ontzettend stylish: dat zijn de sieraden van Gorilla Glass! Deze single flared solid plug van Gorilla Glass is gemaakt van diep, kobaltblauw soda-kalk glas. Ideale plugs voor tijdens het stretchproces. De plugs worden geleverd met een o-ring om hem op zijn plek te houden. Tot en met 6 mm hebben deze plugs een subtiel afgeronde achterzijde, waardoor ze extra makkelijk in te doen zijn. Vanaf 7 mm is de achterkant wat vlakker, maar nog steeds met mooie afgeronde randen voor optimaal draagcomfort. Glas is een bijzonder mooi, glad en lichaamsvriendelijk materiaal en hierdoor ideaal voor vers opgerekte of pas gezette piercings.
  • Glazen plugs, ideaal om te dragen tijdens het stretch-proces!
  • Superglad afgewerkt
  • Single flared, makkelijk om in te doen
  • Handgemaakt door Gorilla Glass
  • Prijs per stuk>
Deze plugs zijn volledig handgemaakt. In sommige gevallen kan de maat hierdoor een heel klein beetje afwijken van de opgegeven maat.
Merk: 
Gorilla Glass
Artikelnummer: 
45005
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
Paars
Materiaal: 
Glas
Flare: 
Single Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.62
Average: 4.6 (25 stemmen)

Cijfer

25 reviews

9,2
5
Hele mooie plugs en makkelijk dragen.
5
I bought them recently and they are amazing! I'm in France and I received them so quickly, in only 4 days! If I have to buy again I will do it the eyes closed!
4.5
Ik heb altijd al goede ervaring met deze glazen plugs gehad. Ik had deze keer gehoopt dat de kleur wat meer te zien zou zijn. Bij mij lijkt het meer bruin dan paars. Geeft verder niet. Ik draag ze met alle plezier :)
5
Erg fijn materiaal, zeker na een nieuwe stretch. Zitten ook heel comfortabel doordat er geen scherpe randen aan zitten. M'n favoriete tot nu toe!
5
Ik had ze al in 3mm, maar moest ze nu ook in 4mm hebben aangezien ik ze toch wel begon te missen. Ze zitten super comfortabel, zijn niet te kort/lang, passen overal bij en de kleur is prachtig diep. Deze GG plugs zijn echt een van mijn favoriete.

Pagina's