Simple Plug

Gorilla Glass

-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 12,95

Beschrijving

Supercomfortabel en ook nog eens ontzettend stylish: dat zijn de sieraden van Gorilla Glass! Deze single flared solid plug van Gorilla Glass is gemaakt van diep, kobaltblauw soda-kalk glas. Ideale plugs voor tijdens het stretchproces. De plugs worden geleverd met een o-ring om hem op zijn plek te houden. Tot en met 6 mm hebben deze plugs een subtiel afgeronde achterzijde, waardoor ze extra makkelijk in te doen zijn. Vanaf 7 mm is de achterkant wat vlakker, maar nog steeds met mooie afgeronde randen voor optimaal draagcomfort. Glas is een bijzonder mooi, glad en lichaamsvriendelijk materiaal en hierdoor ideaal voor vers opgerekte of pas gezette piercings.
  • Glazen plugs, ideaal om te dragen tijdens het stretch-proces!
  • Superglad afgewerkt
  • Single flared, makkelijk om in te doen
  • Handgemaakt door Gorilla Glass
  • Prijs per stuk>
Deze plugs zijn volledig handgemaakt. In sommige gevallen kan de maat hierdoor een heel klein beetje afwijken van de opgegeven maat.
Merk: 
Gorilla Glass
Artikelnummer: 
45004
Draagbare lengte: 
9 mm
Kleur: 
Emerald
Materiaal: 
Glas
Flare: 
Single Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.59524
Average: 4.6 (42 stemmen)

Cijfer

42 reviews

9,2
5
Hele mooie plugs.
4.5
Geweldig product. Fijn om te dragen, ze zijn super comfortabel en goed om mee te stretchen!
3.5
Ik heb deze in 2mm, 2,5mm en 3mm besteld. Ben ontzettend fan van de donkerblauwe kleur. De lichtblauw vond ik zelf wat minder mooi omdat de buitenrand bijna niet zichtbaar is en het midden een stuk donkerder is. Het zijn hele fijne plugs, goed schoon te maken en fijn om mee te stretchen. Met de 2,5mm had ik wel behoorlijk moeite om hem erin te krijgen. Toen ik vorige week naar de 3mm probeerde te stretchen en dit duidelijk niet ging, kwam ik achter iets geks: die plug is 4mm dik! Ook de 2,5mm is eigenlijk 3mm dik. Ik heb mijn bestelling gecontroleerd, het ligt echt aan de plugs zelf. Wel erg gek, een halve of hele mm verschil op die kleine maten maakt wel heel veel uit... Ook jammer dat ik nu nog niet door kan naar de volgende maat :(
5
Top! Glas blijft toch het fijnst. Mensen denken dat de binnenkant een donkerdere kleur heeft dan de buitenste rand (op 5mm).
5
Zit erg lekker.

Pagina's