Simple Plug

Gorilla Glass

Simple plug
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 8,95

Beschrijving

Supercomfortabel en ook nog eens ontzettend stylish: dat zijn de sieraden van Gorilla Glass! Deze single flared solid plug van Gorilla Glass is gemaakt van diep, kobaltblauw soda-kalk glas. Ideale plugs voor tijdens het stretchproces. De plugs worden geleverd met een o-ring om hem op zijn plek te houden. Tot en met 6 mm hebben deze plugs een subtiel afgeronde achterzijde, waardoor ze extra makkelijk in te doen zijn. Vanaf 7 mm is de achterkant wat vlakker, maar nog steeds met mooie afgeronde randen voor optimaal draagcomfort. Glas is een bijzonder mooi, glad en lichaamsvriendelijk materiaal en hierdoor ideaal voor vers opgerekte of pas gezette piercings.
  • Glazen plugs, ideaal om te dragen tijdens het stretch-proces!
  • Superglad afgewerkt
  • Single flared, makkelijk om in te doen
  • Handgemaakt door Gorilla Glass
  • Prijs per stuk>
Deze plugs zijn volledig handgemaakt. In sommige gevallen kan de maat hierdoor een heel klein beetje afwijken van de opgegeven maat.
Merk: 
Gorilla Glass
Artikelnummer: 
45001
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
Cobalt
Materiaal: 
Glas
Flare: 
Single Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.708335
Average: 4.7 (48 stemmen)

Cijfer

48 reviews

9,4
5
Erg mooi, en super comfortabel. Als er geen licht op schijnt gaat hij bijna richting zwart.
5
10mm plug. Dragen super fijn. Wil niks anders meer (:
5
Ik heb ze al in verschillende kleuren. Maar deze kleur is echt mijn lievelings! Als het licht deze plug raakt komt er een prachtige blauwe doorkijk in je oorlellen. Alle plugs van gorilla glass zitten naar mijn mening het beste van allemaal !
5
Super mooie plugs. Heb ze meteen ingedaan nadat ik ze net uit de post heb gevist. In direct zonlicht hebben ze een hele mooie kobalt blauwe kleur, in gewoon licht zijn ze wat donkerder blauw. De kwaliteit is geweldig net zoals de rest van Gorilla Glass; mooi glad afgewerkt, diepe kleur en passen perfect.
5
Ik heb ze in verschillende maten. Draagt lekker en ziet er mooi uit als de zon er doorheen schijnt.

Pagina's