Simple Plug

Gorilla Glass

-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf
-50%
21,95
10,98

Beschrijving

De ideale plugs voor tijdens het stretchen! We hebben samen met Gorilla Glass deze reeks plugs ontwikkeld, met het oog op de tussenmaten die tijdens het stretchproces zo ontzettend nodig maar vaak lastig te krijgen zijn. Vanaf nu hoef je dus nooit verder te zoeken dan de All Over Piercings webshop voor deze speciale maten!

Deze single flared solid plugs van Gorilla Glass zijn gemaakt van kristalhelder boorsilicaat glas en zien er ook nog eens superstylish uit. De plugs worden geleverd met een o-ring om hem op zijn plek te houden. Tot en met 6 mm hebben deze plugs een subtiel afgeronde achterzijde, waardoor ze extra makkelijk in te doen zijn. Vanaf 7 mm is de achterkant wat vlakker, maar nog steeds met mooie afgeronde randen voor optimaal draagcomfort. Verkrijgbaar in alle tussenmaten vanaf 2 tot en met 25 mm! Glas is een bijzonder mooi, glad en lichaamsvriendelijk materiaal en hierdoor ideaal voor vers opgerekte of pas gezette piercings.
  • Glazen plugs, ideaal om te dragen tijdens het stretch-proces!
  • Superglad afgewerkt
  • Single flared, makkelijk om in te doen
  • Handgemaakt door Gorilla Glass
  • Prijs per stuk>
Deze plugs zijn volledig handgemaakt. In sommige gevallen kan de maat hierdoor een heel klein beetje afwijken van de opgegeven maat.
Merk: 
Gorilla Glass
Artikelnummer: 
45000
Draagbare lengte: 
10 mm
Kleur: 
Crystal
Materiaal: 
Glas
Flare: 
Single Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.77778
Average: 4.8 (90 stemmen)

Cijfer

92 reviews

9,6
5
Ik heb nu in mijn linker tragus inmiddels de 2,5 mm zitten. Ik had eerst een bullet plug maar omdat 't een stukje kraakbeen is, is mijn tragus niet blij met 't "gleufje" wat in de bullet plug zit om de o-ring op zijn plek te houden. Daar de tragus toch een "stijf" stukje oor is en dus minder flexibel dan een oorlel. Bij deze glazen plug heb ik er gelukkig geen last van en schuif ik hem zo in mijn tragus zonder problemen. En in tegenstelling tot mijn oorlel kan ik hier wel mee slapen want alles wat uitsteekt steekt in de richting van mijn gehoorgang en heb ik er dus geen last van. Kortom ik ben weer blij. Op naar de 3mm.
4
Mijn favoriete plug! Deze draag ik standaard. Hij is mooi om te zien en ideaal voor situaties waarin je niet te veel wil opvallen met grote gaten in je oren (Lees je werk of bij je oma... XD). Ze geven een prachtig effect en ik krijg er veel reacties op. Heb ze al in heel wat maten gedragen. Het enig nadeel is voor mij dat het draagvlak bij alle maten nogal lang is, waardoor ze aan de achterkant uitsteken.
5
Erg mooie en gladde plug. Ideaal om mee te stretchen. Hij is gemakkelijk schoon te maken, wat het helingsproces bevordert. Omdat de plug zo glad is afgewerkt, gebruik ik o-ringetjes die een maatje kleiner zijn. Hierdoor blijft de plug goed op z'n plek.
5
Hele mooie plugs. Dat je er door heen kunt kijken trekt soms veel bekijks HaHa.
5
Glas heelt verse stretches fantastisch! Ik heb de gorilla glass plugs gebruikt voor het stretchen van mijn lippiercings en heb nooit complicaties gehad. Het materiaal is heel erg glad en goed schoon te houden. De plugs zijn van hoge kwaliteit en de achterkant is erg dun en draagt super comfortabel, ook in lippiercings!

Pagina's