Solid Plugs

Gorilla Glass

Solid Color Plugs
-+
Aantal & prijs is per paar
(Je ontvangt 2 stuks)
Vanaf 65,95

Beschrijving

Een goede basisvorm die het spectaculair goed doet in deze prachtige kleuren! Deze color plugs van Gorilla Glass hebben de vertrouwde, geslepen vorm die met zijn platte voorzijde het effect van glas goed to zijn recht laat komen. Zonder de bolle voorzijde heb je geen lenseffect waardoor je mooi door het glas heen kan kijken. Verkrijgbaar in diverse nieuwe kleuren en double flared, je hebt dus geen o-ringen nodig om de plugs op hun plek te houden.

Prijs per paa

Double flared sieraden zijn ideaal voor reeds herstelde, opgerekte piercings! Ze zijn makkelijk schoon te houden en je hebt geen o-ringen nodig. Pas opgerekt of minder flexibele oorlellen? Wacht dan nog een tijdje voordat je double flared sieraden gaat dragen.
Merk: 
Gorilla Glass
Artikelnummer: 
44003
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
Turquoise
Materiaal: 
Glas
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4
Average: 4 (1 vote)

Cijfer

1 reviews

8,0
4
Eindelijk weer iets mogen afstrepen van mijn verlanglijstje. Dol als ik ben op glazen sieraden voor in mijn oor, bekend met Gorilla glass en verliefd op deze kleur kan ik ze eindelijk showen. Ze zitten perfect zoals altijd, je voelt ze niet maar je ziet ze des te meer. Éen klein puntje is misschien dat ze niet facet geslepen zijn zoals bijvoorbeeld de Power Eyes. Dat zou mogelijk nog nét even wat extra shine hebben gebracht..... maar ik ben er niet minder blij mee!!!

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.