Solid Plugs

Gorilla Glass

Solid Color Plugs
-+
Aantal & prijs is per paar
(Je ontvangt 2 stuks)
Vanaf 43,95

Beschrijving

Een goede basisvorm die het spectaculair goed doet in deze prachtige kleuren! Deze color plugs van Gorilla Glass hebben de vertrouwde, geslepen vorm die met zijn platte voorzijde het effect van glas goed to zijn recht laat komen. Zonder de bolle voorzijde heb je geen lenseffect waardoor je mooi door het glas heen kan kijken. Verkrijgbaar in diverse nieuwe kleuren en double flared, je hebt dus geen o-ringen nodig om de plugs op hun plek te houden.

Prijs per paar

Double flared sieraden zijn ideaal voor reeds herstelde, opgerekte piercings! Ze zijn makkelijk schoon te houden en je hebt geen o-ringen nodig. Pas opgerekt of minder flexibele oorlellen? Wacht dan nog een tijdje voordat je double flared sieraden gaat dragen.
Merk: 
Gorilla Glass
Artikelnummer: 
44002
Draagbare lengte: 
7 mm
Kleur: 
Rhubarb
Materiaal: 
Glas
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4
Average: 4 (3 stemmen)

Cijfer

3 reviews

8,0
5
Super mooie, heldere & comfortabele plugs. Wel een maatje groter stretchen dan de gekochte maat (8mm) om ze comfortabel in te krijgen!
4
Ik heb deze van een vriendinnetje gekregen want haar lukt het niet om ze in te krijgen. Mij lukt het gelukkig wel, zien er supertof uit! Maar je oren moeten redelijk flexibel zijn wil je deze op je eigen maat inkrijgen.
3
Ik heb ze op 10mm, maar geen grapje wat betreft de grootte van de flares. Ik krijg ze er namelijk met geen mogelijkheid in :'( Heel jammer want ze zien er heel mooi uit in het echt.

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.