Silicone Hider Plug - Version 4

Kaos Softwear

Silicone Hider Plug - Version 4
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 4,95

Beschrijving

Soft & squishy en bijna onzichtbaar! Deze hider plugs zijn gemaakt van zacht silicone in een subtiele huidtint. Superhandig voor wanneer je je plugs even iets minder zichtbaar wil hebben. De voorzijde is dun en mooi vlak, voor een goede aansluiting op de huid. De achterzijde is hol, waardoor deze plugs superlicht zijn en je ze bijna niet voelt zitten. Supergeschikt om mee te sporten, zwemmen of om mee te slapen. Ideaal voor diverse opgerekte piercings!

Het oppervlak van silicone sieraden is niet superglad. Draag silicone sieraden daarom pas in een goed genezen piercing en gebruik ze niet om mee te stretchen.Let op: Kaos Softwear produceert hun sieraden aan de hand van het American Wire Gauge systeem. Sommige Kaos Softwear sieraden hebben hierdoor een afwijkende maat in verband met de verschillen tussen het gauge en metrieke systeem. Wanneer je een bepaalde maat bestelt, krijg je een iets afwijkende maat geleverd. Zie het onderstaande overzicht voor de exacte maten.

3 mm = 3,2 mm
6 mm = 6,5 mm
8 mm = 8,2 mm
10 mm = 9,2 mm
13 mm = 12,7 mm

Nu verkrijgbaar in 6 verschillende tinten!
Merk: 
Kaos Softwear
Artikelnummer: 
40294
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
Huidskleur - Versie 4
Materiaal: 
Silicone
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4
Average: 4 (2 votes)

Cijfer

2 reviews

8,0
4
Ik heb hem in het bruin gekocht, omdat ik van bruin hou. Ik gebruik hem niet als hider. Makkelijk in en uit. Zit goed. Prima plug.
4
Prima voor fotoshoot, sollicitatie, etc. Je ziet hem natuurlijk wel, maar het valt iets minder op. In doen lukte alleen na een warme douche.

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.